Pretraži

„Nešto najlepše, dočekati zalazak sunca sa devojkom koju NE VOLIŠ“: Janko komentarom iznenadio fanove, Anina reakcija govori više od hiljadu reči!

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati influenser Stefan Janković Janko neočekivanom objavom iznenadio je fanove, a rekacija njegove devojke Ane Lazarević govori više od hiljadu reči.

Pre skoro nedelju dana jedan od omiljenih influens parova, Stefan Janković i Ana Lazarević su spakovali kofere i otputovali na Tajland.

Oni od tada neprestano privlače veliku pažnju fanova fotografijama i snimcima iz „Slobodne zemlje“, smeštene na smo 15 stepeni od Ekvatora.

Tajland sam po sebi predstavlja neverovatno iskustvo, a influenseri su ovde posetili Bangkok, gde us uživali na večeri na 78. spratu najviše zgrade u ovoj državi, MahaNakhon, nakon čega su obišli i najopasniju pijacu na svetu, a onda su upoznali fanove sa mračnom stranom ostrva Puket, rezervisanog za hedoniste.

Ipak, uprkos svemu, Janku je jedna aktivnost na ovom putovanju najviše prirasla k srcu, a to je posmatranje zalazaska sunca na predivnim lokacijama sa Anom. Iako ovo deluje veoma romantično,

Janko je ipak sve predstavio na sebi svojstven način, prvo tako što je izjavom šokirao, a potom i nasmejao fanove.

Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

„Deseti zalazak sunca za redom, ne zna se koji je lepši, koji je bolji. Ljudi nešto najlepše, dočekati zalazak sunca sa devojkom koju ne voliš“, rekao je, snimvši Anu koja je vidno ostala iznenađena ovom izjavom, pa je dodao:

„Šalim se srce, volim te najviše na svetu“, priznao je, pa oduševio fanove sa još nekoliko objava prizora kojima je dočarao lepotu u kojoj oni uživaju.

Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Inače, Ana i Janko su u januaru ove godine proslavili dve godine veze, koju su na početku krili od fanova, a objave sa Tajlanda su samo jedne u nizu mnogobrojnih kojima oni već i više od dve godine oduševljavaju svoje pratioce i kojima privlače veliku pažnju na sebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence