Pretraži

Sara Stanković se pohvalila skupocenom Gucci torbom koja oduzima dah: „Neko ima tetku iz Nemačke, a ja…“

Influence
3
Screenshot: Instagram/saraastankovic

Poznata influenserka Sara Stanković na svom Instagram profilu pohvalila se novom Gucci torbom, pa otkrila od koga je dobila ovaj poklon.

Sara Stanković je popularnost na Instagramu stekla tokom svojih studentskih dana kada je sa fanovima delila savete za učenje, pokazivala svoj život prvo u Beogradu, pa potom i u Veneciji gde je neko vreme studirala.

Ona se prvenstveno istakla kao beauty blogerka koja je uvek davala dobre savete vezane za modu, šminku i negu kože. Njen sadržaj privukao je veliki broj ljudi, naročito mlađih devojaka, a danas njen profil na Instagramu prati skoro 400 hiljada ljudi.

Sara se uvek isticala posebnim komadima odeće, kao i aksesoarima, a sada je jedan takav privukao pražnju mnogih. Ona je na svom Instagram profilu pokazala svoju novu Gucci White Small Ophidia Dome Crossbody torbu koja je mnoge ostavila bez daha. Cena ove torbe na interentu ide do 1600 evra, a Sara je ovaj komad dobila na poklon, i to od svojih roditelja.

– Neko ima tetku iz Nemačke, ja roditelje koji samo putuju, ali se vrate sa poklonima – napisla je Sara u opisu fotografije na kojoj se vidi torba.

Foto: Instagram printscreen/sarastankovic

Podsetimo se, Sara se i pre dva meseca pohvaila jednim poklonom koji je dobila, za rođendan, koji je takođe privukao veliku pažnju mnogih i to ne zbog samog poklona već zbog toga što je bio od tajnog pošiljaoca. Sara je tada dobila prelep roze buket, pa je na svom profilu napisala:

– Neka se javi pošiljalac! Imamo i prvo misteriozno cveće za danas koje ne znam od koga je.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Stankovic (@saraastankovic)

Komentari (3)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence