Pretraži

„TO ŠTO NE POKAZUJEM NEKOGA NE ZNAČI DA SAM SINGL“: Sara Stanković progovorila o ljubavnom statusu, pa komentarom zaintrigirala fanove

Influence
0
Screenshot: Instagram/saraastankovic

Poznata influenserka Sara Stanković na svom Instagram profilu odgovarala je na pitanja pratilaca, a jednim odgovorom navela je sve da posumnjaju da je pronašla dečka.

Sara je već godinama veoma popularna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je prati skoro 500 hiljada ljudi, a taj broj iz dana u dan sve više raste. Ona svakodnevno na ovoj društvenoj mreži kači zanimljive trenutke iz svog privatnog života, a ponekad ova influenserka ostavi svojim fanovima mogućnost da je pitaju sve što ih zanima, kako bi im omogućila da je bolje upoznaju.

Sada je ona ovu opciju postavila na svom Instagram profilu, gde su joj pratioci postavljali pitanja vezana za planove za 2024. godinu, a jedan odgovor koji je influenserka dala je prvukao naročitu pažnju.

Za početak Sara je otkrila koje su joj rezolucije za 2024. godinu, nagovestivši da su to baš velika očekivanja i velike promene, ignorisanje saveta koje nije tražila, kao i ono svima najvažnije, a to je mir.

Foto: instagram printscreen/saraastankovic

Sara je inače jako populrana, i ima dosta ljudi koje je prate, ali jednog od fanova je zanimalo da li ona veruje u prava prijateljstva.

– Pravo prijateljstvo ne isključuje da na kraju dana svako mora da gleda sebe. U avinou prvo sebi staviš masku za kiseonik, a onda i drugima, takve su instrukcije – odgovorila je influenserka.

Foto: instagram printscreen/saraastankovic

S obizrom da je ona jako malda, a veoma uspešna, mnoge je zanimalo gde pronalazi motivaciju.

– Motivacija nije samo ambicija već i radno okruženje, uslovi, maksimalna mogućnost dobitka. Primetila sam da kad postoji dovoljno jaka motovacija lenjost gubi bitku. Dajte mi nalakši zadatak, ako nemam volje neću ništa završiti, dajte mi najteži zadatak na svetu, uz malo više volje mogu da vam završim bilo šta – istakla je ona.

Foto: instagram printscreen/saraastankovic

Za kraj, ono što je zanimalo njene fanove jeste kada će Sara pronaći dečka, a njen odgovor je sve ostavio u dilemi.

– Hoćeš u 2024. imati dečka ili…? – glasilo je pitanje, koje je Sara odmah prokomentarisala.

– Jao kad vam budem jednom pokazala dečka, kometa će nas pokositi! A to što ne pokazujem nekoga, ne znači da sam uvek single – odgovrorila je ona, pa zaintrigirala sve.

Foto: instagram printscreen/saraastankovic

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence