Pretraži

SARA STANKOVIĆ DOBILA POKLON OD TAJNOG OBOŽAVAOCA: Influenserki za 27. rođendan stigla misteriozna pošiljka, fotografiju odmah podelila sa fanovima!

Influence
0
Photo: Instagram/saraastankovic

Sara Stanković danas proslavlja svoj 27. rođendan, a jedan poklon je privukao najveću pažnju, budući da je stigao bez potpisa, što je influenserku naročito zaintrigiralo.

Poznata influenserka Sara Stanković poslednjih godina je postala prepoznatljiva na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je prati skoro 400 hiljada ljudi. Ona svakodnevno na ovoj društvenoj mreži kači sve zanimljive trenutke iz svog života, pa je ovom prilikom podelila jedan poseban.

Influenserka je sada napunila 27. godina, pa je na svom Instagram profilu fanovima uz pomoć fotografija dočarala na koji način je proslavila ovaj radostan dan. Ona je ove godine odlučila da rođendan obaleži u krugu najbližih, sa svojom porodicom, a slike sa proslave objavila je i njena sestra, influenserka Lea Stanković. Lea je setri pripremila roze tortu u obliku srca na kojoj je pisalo:

– December baby – pisalo je na torti uz koju su stajali i mafini sa sličnim šarama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Stankovic (@saraastankovic)

Pored ovih slika, Sara je podelila jednu na kojoj se pohvalila poklonom koji je dobila od misterioznog pošiljaoca. U pitanju je prelepo roze cveće, a influeserku je jako zanimalo od koga ga je dobila.

– Neka se javi pošiljalac! – napisala je ona u opisu slike, pa dodala:

– Imamo i prvo misteriozno cveće za danas koje ne znam od koga je.

Foto: Instagram printscreen/saraastankovic

Pored ovog, ona je dobila i još dosta buketa cveća i većina je bila u roze nijasni, baš poput torte.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence