Pretraži

Sa nestrpljenjem iščekuju prinovu: Angel Tatjana nakon zdravstvenih komplikacija pokazala kako provodi poslednje dane trudnoće (FOTO)

Influence
0
angel tatjana

Influenserka Angel Tatjana odbrojava sitno do porođaja, a sada je pokazala kako se suprug šali na njen račun.

U septembru Tatjana je sve iznenadila vestima da je po drugi put trudna, a lepe vesti je uspešno krila od svoji pratioca tokom cele trudnoće. Ona i njen suprug očekuju još jednog dečaka, što je veoma obradovalo njihovog prvog sina, koji sa nestrpljenjem očekuje da postane stariji brat.

Međutim, influenserkina druga trudnoća nije protekla tako lako kao prva, te je ona pre nešto više od mesec dana prošla kroz ozbiljnu zdravstvenu situaciju nakon čega joj je od strane lekara naređeno strogo mirovanje.

Samo nekoliko dana pre termina, Tatjani se stanje poboljšalo i dozvoljeno joj je da ustane iz kreveta, što je ona iskoristila za kratku šetnju. Međutim, čini se da je njen suprug imao drugačije planove za nju i da ju je u šetnju odveo sa drugom namerom.

Ona je usnimila kako šetaju po Kalemegdanu, a potom otkrila da njen partner zapravo samo želi da ubrza porođaj.

„Mislila sam da je izabrao lokaciju zbog romantike… Doveli su me da okončaju stvari, kaže predveče još na traku i to je to“, napisala je Angel Tatjana.

angel tatjana
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Influenserka je potom objavila kako ide uz stepenice gore dole, što je prema verovanju jedan od načina da se pokrene porođaj, dok je suprug bodri. „Jedan zdrav bračni odnos pre svega“, našalila se ona.

angel tatjana
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence