Pretraži

SPLET POGREŠNIH OKOLNOSTI: Angel Tatjana proslavila rođendan u Gradu ljubavi, pa objavom nasmejala sve (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/angel.tatjana

Influenserka Angel Tatjana nedavno je sve pratioce na društvenim mrežama iznenadila objavom da je ponovo u drugom stanju.

Ona je gotovo celo leto krila ovu informaciju, a kada je podelila vest da čeka još jedno dete i sama je iskazala svoju nevericu prema tome kako se sve brzo odvija.

Influenserka je već ponosna mama dečaka, kome je sa suprugom dala ime Vasilije, a vrlo brzo nakon objave trudnoće, oni su snimkom koji je raznežio sve otkrili da će njihova porodica biti bogatija za još jednog dečaka.

I pored drugog stanja, Angel Tatjana se i dalje vrlo aktivno bavi svojim brendom, ali i društvenim mrežama, te je sada sa svojim pratiocima podelila kako je proslavila svoj 29. rođendan.

Naime, ona se sa suprugom uputila na romantično putovanje u Pariz, ali sam dolazak nije protekao kako je ona očekivala.

„Neko nije proverio na kom aerodromu slećemo, odnosno koliko daleko od grada + odlaganje leta naravno + „ma nećemo taksijem, snaći ćemo se, metro, voz i tako lagano“, napisala je ona uz sliku supruga u avion.

angel tatjana
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

U Grad svetlosti su stigli nešto kasnije, ali se Tatjana i dalje nadala da stižu u eksluzivni restoran koji je rezervisala mesecima unapred. Ipak, kako ti nije bio slučaj, ona je na kraju završila u jednom restoranu brze hrane, u veoma elegantnoj toaleti.

„Haljina do poda, Pariz, romantika u Burger Kingu“, napisala je ona i nasmejala svoje pratioce.

angel tatjana
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence