Pretraži

„ŽIVOT SE PREOKRENUO U SEKUNDI“: Trudnoj Angel Tatjani naređeno mirovanje, otkrila sve o zdravstvenom problemu! (FOTO)

Influence
0

Influenserka Angel Tatjana pre samo tri meseca iznenadila je javnost vešću da će se po drugi put ostvariti kao majka.

Tatjana je pre godinu i po dana sa svojim izabranikom dobila prvog sina, kome su dali ime Vasilije, a nakon nepunih godinu dana, influenserka je ponovo ostala u drugom stanju.

Ona je ove vesti uspešno krila celo leto i u potpunosti se posvetila biznisu koji je započela nakon prvog porođaja. Već krajem septembra ona je otkrila da čeka drugo dete, a potom je usledio i klip otkrivanja pola koji je raznežio sve, a Tatjana i njena mala porodica su saznali da postaju bogatiji za još jednog dečaka.

Influenserka je nastavila aktivno da radi, kao i da putuje sa suprugom, te su njih dvoje pre izvesnog vremena proslavili njen rođendan u Parizu. 

Sada, dve nedelje pred porođaj, Angel Tatjana je otišla na redovnu kontrolu, međutim nju su sačekale ne tako lepe vesti. Na sreću sa bebom je sve u redu, ali će influenserka biti prinuđena da provede poslednje dve nedelje trudnoće u krevetu.

„Ono u subotu nisu bile lažne kontrakcije (u šta sam i bila skoro sigurna i rekla za predosećaj čak pre toga). Otvarala sam se, ali nekim čudom se to zaustavilo i jedini način sprečiti to dalje do 36te nedelje (tačno još 14 dana), jeste potpuno striktno ležanje. Dobro smo, nismo ugroženi, „samo“ se život preokrenuo u sekundi, ali sutra ćemo se ispričati, rekoh da vas uputim ukratko za svaki slučaj“, napisala je ona.

angel tatjana
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence