Pretraži

5 saveta za uspešnu vezu: Dženi Martin otkrila zahvaljujući kojim pitanjima je znala da je poznati glumac „onaj pravi“ (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poznata influenserka Dženi Martin već 9 godina uživa u ljubavi sa glumcem Urošem Jovčićem, a sada je otkrila koja pitanja je postavila sebi pre nego što je ušla u ovaj odnos.

Dženi Martin se sa Tenerifa preselila u Srbiju zbog ljubavi prema našem poznatom glumcu Urošu Jovćiću. Njih dvoje uživaju u skladnom odnosu već 9 godina , a svoju vezu su 2021. godine krunisali brakom, nakon čega su dobili i svog prvog sina.

Dženi se u Srbiji istakla kao jedna od najpopularnijih influenserki, a dešavanja iz njenog života fanovi svakodnevno prate i na Instagramu i na TikToku, gde na kojima mlada mama poreklom sa Tenerifa deli korisne savete za devojke, mlade mame, ali i svoja iskustva.

Sada je ona na TikToku progovorila o ljubavnim odnosima, pa je otkrila kojih pet pitanja je postavila sebi pre nego što je ušla u vezu sa Urošem, a koja bi trebalo svaka devojka da postavi.

dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Ovo je 5 pitanja koja sam ja sebi postavila na početku svoje veze“, započela je influenserka:

„Prvo pitanje mi je najbitnije. Da li bih ja kao mama volela tu osobu za moje dete, da raste sa njim, da bude dobar otac!? Iako tada nisam bila mama, naravno da razmišljam o budućnosti, kako bi bilo da budem mama i da ta osoba bude tata. I to je bilo baš bitno za mene „, zaključila je Dženi, pa dodala.

-„Ako je odgovor „da“, to je mnogo dobro.“

Da li možeš da budeš sto posto ti sa svojim partnerom? Da li se osećaš sigurno sa svojim partnerom? Ako razmišljaš nešto, ako ti nešto kaže da nešto nije dobro, trudi se da dobiješ odgovor, jer ja sam ta vrsta osobe koja kad oseti nešto, retko pogrešim. I nije da sad sebe hvalim, ali stvarno, intuicija mi je mnogo dobra“, dodala je ona, pa prešla na sledeće pitanje.

– Da li te ta osoba kada se ljuti i dalje poštuje ili je osoba koja se nervira toliko da može da bude baš bezveze ili je to osoba koja može nedelju dana da ne priča sa tobom i svaki put da se svađate da li si ti kriva za sve, da li zna da se izvini“, istakla je Dženi, pa dodala:

„Da li se osećaš voljeno ili moraš ti sve vreme da tražiš ljubav!?“

„Da li se ta osoba raduje kada ti se dešava nešto dobro, kada imaš neki uspeh!? Da li je to ta osoba da kada god ti se dešava nešto lepo ideš odmah da mu pričaš“, završila je ona.

 

@jenniimartin 5 pitanje koje sam ja sebe pitala kad sam pocela svoju vezu! Nadam se da ce da vam pomogne! ##tiktoksrbija##fypシ##ljubav ♬ original sound – Jenni Martin

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence