Pretraži

Priznala pravi razlog zašto krije muža! Helena Topalović otkrila nepoznate detalje o braku, evo šta je biznismen učinio zbog nje

Influence
1

Ćerka poznatog folkera Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, podelila je do sada nepoznate detalje o mužu na svojim društvenim mrežama.

Poznato je da je Helena iznenadila javnost 2021. godine kada je otkrila da se udala za biznismena Dragana Aleksića. O njihovom odnosu se do tada malo znalo, a i nakon njihovog venčanja, influenserka je supruga vešto nastavila da skriva od medija.

Par je prošlog leta dobio ćerkicu i dok Helena rado kači slike njihove mezimice, na njenom profilu se ne može pronaći nijedna zajednička fotografija sa suprugom, te je njihov odnos u velikoj meri misterija za javnost.

Zato je nedavno bilo pravo iznenađenje kada je podelila njihov naslikan portret, ali i otkrila detalja njihovog odnosa, kao i da su se poznavali nekoliko godina pre nego što su stupili u ljubavni odnos.

Helena i njen suprug sa ćerkicom već neko vreme borave u Australiji, u Sidneju, gde porodica Topalović poseduje kuću, a prema influenserkinim objavama ova tročlana porodica uživa u brojnim luksuznim ugođajima.

Oni su sada posetili popularnu atrakciju u Sidneju koja se sastoji iz penjanja na „Sydney Harbour Bridge“. Na ovaj uspon su se u prošlosti odlučile brojne svetske zvezde, te je Helena imala veliku želju da uživa u ovom iskustvu, ali se kako je otkrila njen suprug plaši visina. Dragan joj je na kraju ipak ispunio ovu želju, što je influenserka presrećna podelilana svojim mrežama.

„A šta smo danas radili? Pa, nagovorila sam muža da se popnemo na vrh mosta! I ovo je bilo najlepše iskustvo i adrenalina nije falilo. Hvala mužu što je pristao za moju ljubav da ide sa mnom“, napisala je ona na svom storiju.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena je potom otkrila u objavi sa slikama sa pomenutog mosta zašto ne kači supruga na društvene mreže.

„Žao mi je što moj muž neće da ga postavljam na Instagram, ali možete videti na jednoj fotografiji kako me drži i ne pušta. Mislim da je pobedio svoj strah od visina. Ljubav čini čuda“, istakla je ona, otkrivši da je zapravo njen suprug taj koji se protivi javnom eksponiranju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence