Pretraži

„NISAM NIKAD BILA ZALJUBLJENA“: Nakon što je svojim glasom očarala sve, Lejla Burazerović progovorila o PRIVATNOM ŽIVOTU (VIDEO)

IDJShow
1
lejla burazerović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Jedna od Top 12 finalista IDJShow-a, Lejla Burazerović, bila je gost u prvoj epizodi emisije koja se vraća na vaše ekrane – Hot ID-ju!

Za vreme takmičenja, Hot ID ćete imati priliku da pogledate svake srede od 18h i na taj način još bolje upoznate 12 takmičara koji su izborili svoj put do nastupa na velikom IDJ stejdžu. Vaši favoriti predstaviće se kroz brojne vruće teme i najzanimljivija pitanja.

Prva je na red došla Lejla koja je iznela do sada nepoznate detalje o sebi i svom životu. Mlada takmičarka je poreklom iz Belgije i bavi se novinarstvom, te je vrlo dobro upućena u način rada i iza i ispred kamere. Ovo takođe nije prvi put da se Lejla našla u jednom takmičenju, pa je ispričala i nešto više o tome.

„Imala sam već priliku da budem u centru pažnje, s obzirom na to da sam bila u „The Voice-u“, u Belgiji i osetila sam to. Iskreno malo je bilo teško kada se sve to završilo, jer kad se navikneš na to da si okružen ekipom i da je sva pažnja usmerena na tebe malo nisko padneš kad sve stane. Sada sam stvarno presrećna što imam priliku da budem ovde i što me ovako fino paze u IDJ-ju, tako da sam spremna da radim i da budem što bolja da to što duže traje“, rekla je Lejla, a potom otkrila i detalje svog ljubavnog života koji su mnoge iznenadili.

„Nisam nikad pre bila zaljubljena. Ja očekujem od osobe u koju ću se zaljubiti da bude ono što stvarno jeste i da voli da se smeje i da pogotovu mene, ovakvu kakva jesam, prihvati. Moj trenutni fokus je muzika i želim da budem što bolja u tome, ali ako se nešto desi, što da ne.“

Kako Lejla vidi sebe u daljem takmičenju, ali i u karijeri možete pogledati u njenom Hot ID-ju.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow