Pretraži

MERKUR U STRELCU OD 10. NOVEMBRA: Nastupiće period POTPUNE SREĆE za 3 horoskopska znaka

Izvor:  Sensa.hr
|
Astro
0
Foto: Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Kretanje i pozicije Merkura otkriva nam naš način razmišljanja i stremljenja u poslovnom svetu, kao i kvalitet komunikacije. Merkur ulaskom u znak Strelca 10. novembra kreće u potragu za istinom i smislom, a njegov tranzit tim znakom završiće se 1. decembra.

Sada širimo horizonte, vidimo neke okolnosti u našem životu iz nove, sveže perspektive. Činimo i radimo ono što za nas ima smisla i što podupire našu svrhu. Spremni smo za učenje novih stvari. Skloni smo istraživanju, pustolovini, isprobavanju novih stvari. Zainteresovani smo za putovanja i učenje stranih jezika. Tražimo potpuno iskrenu komunikaciju, ne pristajemo na sive zone. Dolazimo u kontakt sa stručnim i obrazovanim osobama koje nam svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći. Uspostavljamo kontakt s osobama koje žive udaljeno od nas. Poznanstva sa strancima su takođe moguća.

Uživajte u širenju granica svog uma tako što ćete se usuditi razmišljati na nove načine.

Poseban period sreće nastupiće za 3 horoskopska znaka. Njima će sve ići od ruke i izgledaće kao da su im zvezde posebno naklonjene tokom ovog astrološkog fenomena.

Ovan

Za Ovnove će period od 10. novembra do 1. decembra 2023. biti obeležen brojnim srećnim trenucima. Postoji mogućnost da će se konačno ostvariti nešto na čemu ste već dugo radili, a do sada ste mislili da je to bio samo uzaludan posao. Savet za vas je da ne očajavate ako vas zateknu neki novi izazovi jer oni su samo put do većeg i bogatijeg uspeha. Posebno će vam dobro ići na poslovnom planu.

Devica

Merkur u Strelcu će doneti Devicama puno pozitivne energije u ljubavnom odnosu. Za one Device koje su do sada imale sumnje vezano za svog partnera, nastupiće period olakšanja i rešavanja različitih razmirica. Izgledaće kao da sve dolazi na svoje mesto samo od sebe, ali ipak ne zaboravite da važan uticaj na ovo imate upravo vi – vi ste ti koji se niste predali i odustali od ljubavi, nego se trudili i radili na poboljšanju odnosa.

par, ljubav, horoskop, astro dejt
Foto: Liam Norris / ImageSource / Profimedia

Strelac

Ako su vas ranije mučili odnosi s bližnjima, razdoblje Merkurovog hoda u znaku Strelca konačno će vam doneti period mirenja i prihvatanja. Ponekad smo u zabludi i želimo promeniti ponašanje ljudi oko nas, ali na kraju ipak shvatamo da možemo uticati samo na vlastite reakcije. Upravo će vam rad na sebi uneti sreću i mir u svakodnevicu, smanjiće se stres koji je ranije bio deo vašega života i naučićete odmaknuti se od neostvarivih očekivanja vezanih za druge.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro