Pretraži

POVRATAK NAKON GODINU DANA PAUZE: Marija Ignjatović iznenadila fanove novim videom, pa pokazala kako se provodi u Beogradu

Influence
1
Foto: Youtube printscreen/Marija Ignjatovic

Nakon duže pauze koju je napravila, Marija Ignjatović konačno se vratila na Jutjub i fanove obradovala novim videom koji je objavila posle godinu dana.

Prelepa influenserka Marija Ignjatović svakodnevno oduševljava svojim objavama na Instagramu gde je prati više od pola miliona fanova.

Pre nego što je prestala da snima većina njenih videa bila je sa njenim bivšim dečkom i influenserom Đotom. Ovaj par koji je bio jedan od omiljenih na Jutjub sceni raskinuo je pre nekoliko meseci nakon pet godina veze, pa će sada zasigurno Marijini klipovi biti drugačijeg sadržaja.

Poslednjih meseci ona je oduševljavala svojim slikama iz Rusije gde je radila na novom projektu, a sada se influenserka konačno vratila u Beograd, pa je odlučila da je to i pravo vreme da se vrati Jutjubu.

Naime, ona je odlučila da svojoj drugarici iz Moskve pokaže Beograd i to na taj način što će snimati videe sa sebi bliskim ljudima, dok obilaze njena omiljena mesta u Beogradu.

Foto: Instagram printscreen/marijaignjatovic_

Ovaj video privukao je veliku pažnju i izazvao oduševljenje njenih mnogobrojnih fanova koji su s nestrpljenjem iščekivali njen povratak na Jutjub, a komentari ispod videa ne prestaju da se nižu.

„Odličan video“, „Dobrodošla nazad, carice!“, „Najbolja si, samo tako nastavi“, „Konačno povratak na scenu, jedva čekamo sledeći klip“, samo su neki od komentara Marijinih fanova.

Podsetimo se, nedavno su se pojavile spekulacije da je Marija pronašla novog dečka, a influenserka se ovim povodom oglasila i dala svoj komentar.

„Neću odgovarati na pitanja u vezi mog ljubavnog statusa. Ne želim da komentarišem to. Mogu samo da vam kažem da sam jako srećna“, napisala je ona tada na svom Instagramu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence