Pretraži

Povlači se zbog privatnih problema? Janko objavom šokirao fanove, svi se pitaju šta se dešava sa jutjuberom (FOTO)

Influence
0
janko

Jutjuber Stefan Janković, poznatiji kao Janko, odlučio je da se na neko vreme povuče sa društvenih mreža.

Janko važi za jednog od najpopularnijih i najpoznatijih jutjubera i influensera na našoj sceni, te ne iznenađuje što gotovo svakodnevno oduševljava svoje verne pratioce novim sadržajem koji objavljuje na društvenim mrežama, bilo da se radi o Instagramu, Tik Toku ili Jutjubu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

On je pre samo tri dana izbacio novi klip na svom kanalu koji već zauzima četvrto mesto na trendingu. Jutjuber je ovaj svoj uspeh podelio i na svom Instagramu, ali je i iznenadio svoje pratioce neočekivanim vestima.

„#4 u trendingu u Srbiji. Box meč ide brže nego što ste mislili. Zbog nepredviđenih privatnih problema biću neaktivan par dana“, napisao je Janko.

janko
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Ova vest iznenadila je i zabrinula mnoge koji su se zapitali šta se dešava sa Stefanom, ali se on od tada nije oglašavao.

Poznato je da je pre samo mesec dana, Jankova devojka, influenserka Anna Lazarević prolazila kroz težak period. Kako je tada navela, ona još nije bila spremna da otkrije o kakvom problemu se radi, ali je istakla da se desilo nešto loše.

Anna je nakon toga pokazala i da se cela situacija odrazila na njeno zdravlje, a najveću podršku u tim trenucima joj je pružao upravo Janko, te je popularni par u tom periodu odlučio da se odmori na planini, gde su i proslavili praznike.

Da li su njihove situacije povezane nije poznato, a ni Anna ni Janko se ovim povodom još uvek nisu oglasili.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence