Pretraži

SCENE KAO IZ KULTNOG FILMA: Ana Lazarević i Janko krenuli na prvo putovanje u novoj godini, pa posetili popularnu LOKACIJU koju influenseri obožavaju

Influence
0
ana lazarevic janko
Foto: Instagram printscreen/analazarevic2

Influenseri Ana Lazarević i Stefan Janković poznati su kao veliki ljubitelji putovanja, a sada su fanovima otkrili za koju evropsku prestonicu su se odlučili ovog puta.

Ana i Janko su u prethodnoj godini obišli ratličite destinacije poput Zanzibara, Madrida, Kube, Turske, Los Anđelesa, Njujorka, Pariza, Balija i Beča, a o svim putovanjima aktivno su obaveštavali svoje verne pratioce sa kojima su delili najzanimljivije trenutke.

Oni su uživali u svakom od ovih putaovanja, pa su rešili da i u novu godinu uđu u istom maniru.

Oni su sada otputoavli u Budimpeštu, a u prestonici Mađarske obišli su kafić koji je postao jako popularan na društvenim mrežama. U pitatnju je kafić koji je uređen po motivima iz filma „Hari Poter“ a koji je veliki mamac za sve, a naročito za ljubitelje ovog filmskog ostvarenja.

– Došli u Hari Poter restoran!? – napisala je Ana u opisu fotografije gde se vidi ulaz u restoran.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Nakon ovoga, dolazi stori u kom se vidi kako konobar u ćup napunjen pićem, dosipa supstancu koja je izazvala paru i dim, i ovim napravio savršenu kopiju trenutka kada u filmu prave čarobne napitke.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Sve je izgledalo kao da su u filmu, što je i Ana primetila:

Stefan u filmu, samo mu fale naočare! – istakla je Ana, misleći na Harija Potera i njegove čuvene naočare!

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Nakon ovoga, Ana je ocenila hranu u ovom restoranu:

– Hrana 6/10, doneli su nam hladne špagete i tortilje…- napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Podsetimo se, njih dvoje su pre malo više od mesec dana sa grupom influensera posetili Bali, gde su se neazboravno proveli, a Ana je tom prilikom prokomentarisala da se oseća kao da sve sanja!

– Tokom celog ovog dana sam mislila da sanjam, sve ove destinacije sam godinama gledala po Pinterestu i nisam ni zamišljala da ću ja jednog dana stajati ovde. Upoznali smo njihovu kulturu, bili na molitvi, zalepili nam pirinač na čelu, hranili džinovske ribe…kakvo iskustvo! – napisala je Ana u objavi na svom Instagramu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence