Pretraži

Uki Q menja profesiju? Nakon modelinga, tiktokerka novom objavom otkrila svoje planove za budućnost

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
uki q
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Poznata tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, nedavno se oprobala u ulozi modela, a sada fanovima nagovestila da bi uskoro mogli da je vide kao glumicu.

Una je poznata kao devojka koja ima različita interesovanja i talente. Ona se javnosti predstavila putem svojih videa koji su zabavljali publiku, pa je ubrzo dospela na vrh naše influens scene i postala jedna od naših najpoznatijih influenserki.

Osim influensingom ona se od nedavno bavi i tetoviranjem, a pored toga mladu tiktokerku zanima i produkcija zbog čega je i upisala Fakultet savremenih umetnosti.

Osim toga, Uki smo imali priliku da vidimo u neočekivanom izdanju i to na Nedelji mode u Beogradu, gde je prošetala najnoviju kolekciju jedne poznate dizajnerke, a pre same revije je podelila detalje iz bekstejdža, kao i šminku i frizuru.

Foto: Instagram printcsreen/uki_q

Ove objave su privukle veliku pažnju njenih pratilaca koji nisu mogli da ne primete da Una sve češće pokazuje nove talente, pa su se zapitali šta je sledeće čime će ih influenserka oduševiti!?

Takvo mišljenje dokazuje i jedna poruka koju je Uki dobila od jednog pratioca:

Joj Bože, šta ćeš ti na kraju biti? Influenserka, glumica, tatu majstor ili model!?“, glasio je jedan odgovor na njen „story“ sa revije, na šta je Una misteriozno odgovorila:

Ja bih i glumu da dodam ako nije problem“, napisala je influenserka i stavila stiker „Uskoro“.

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Ova poruka zaintrigirala je mnoge njene fanove koji su se zapitali šta bi to trebalo „uskoro“ da očekujemo od poznate influenserke i da li ćemo Unu „uskoro“ gledati na malim ekranima u glumačkoj ulozi.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence