Pretraži

Planira preseljenje?! Helena Topalović podelila važan trenutak njene mezimice, svi se pitaju šta ova objava znači (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Influenserka Helena Topalović podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama novosti o njenoj ćerkici.

Helena, njen suprug i njihova mezimica već više od mesec dana se nalaze u Australiji, kod Helenine porodice, gde uživaju u luksuzu, ali i brojnim avanturama.

Podsetimo, influenserka je sa suprugom biznismenom, Draganom Aleksićem u braku od 2021. godine, a prošlog leta ovaj par je dobio prvo zajedničko dete.

Helena naslednicu rado deli na društvenim mrežama i po svemu sudeći u potpunosti uživa u majčinskoj ulozi, te neretko možemo videti koliko je posvećena mezimici od koje se ne razdvaja. Ona je sada sve iznenadila i podelila na svom Instagram storiju da je njena jedinica postala i državljanka Australije.

„Niki je zvanično postala kengur“, našalila se ona uz sliku dokumenta kojim je njena ćerka proglašena državljankom ove zemlje.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Poznato je da njen suprug u Srbiji ima brojne poslove, kao i da se sama Helena bavi nekretninama i izdavanjem luksuznih stanova, ipak ovom objavom, kao i time što su već neko vreme u Australiji i zbog činjenice da Helena ima porodicu tamo, mnogi se sada pitaju da li će se možda ova tročlana porodica preseliti tamo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence