Pretraži

„Možda nam se putevi opet spoje“: Lux progovorio o pomirenju sa Uki Q, pa otkrio u kakvom su sada odnosu (VIDEO)

Influence
1
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Popularni jutjuber Lux u poslednjih nekoliko nedelje je u žiži interesovanja zbog raskida sa influenserkom Uki Q, a sada je po prvi put progovorio o detaljima raskida, kao i kako njihov odnos izgleda danas.

Una i Luka su bili u vezi gotovo dve godine, a njihov raskid je bio pravo iznenađenje za pratioce s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih i najomiljenijih parova na domaćoj influens sceni.

Lux, koji je poreklom iz Crne Gore, proslavio se na Jutjubu, a zbog svoje karijere se odlučio na preseljenje u Beograd, u kom je i otpočeo zajednički život sa Uki. Kako je sam istakao, ovo mu je prva prava ljubav i ozbiljna veza u životu, a sada je otkrio i koja je najveća lekcija koju je naučio i šta to ne bi ponovio u novom odnosu.

„Ne bih ponovio nikad da budem ljubomoran, bio sam u početku, to me je naučilo kako da cirkulišem u vezi sa tom nekom posesivnošću koju imam. I naučila me je da budem malo mekši, ali ne u smislu da budem mekši ljubavno, već u smislu da budem mekši za ljude. Imao sam neku situaciju pre par godina, baš u ovom poslu kojim se bavim, gde me je povredilo par ljudi i onda sam se totalno zatvorio. Ona mi je pomogla da se ponovo otvorim za međuljudske odnose, da mogu da upoznajem nove ljude i to je ono što mi je baš bitno. A sad, mislim da je još sveže da pričam šta ne bih ponovio u sledećem odnosu“, naveo je on.

uki q lux
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lux je takođe nedavno gostovao u emisiji One On One, u kojoj je odgovarao na najzanimljivija pitanja pratioca, a između ostalog priznao je da se ne bi pomirio sa Unom, te je sada detaljnije objasnio da li ima šanse za pomirenjem.

„Pitanje je bilo da li bi se trenutno pomirio, trenutno ne bih, ja sam rekao možda nekad u budućnosti, to ne znači bliskoj budućnosti za 20 dana, 2,3 meseca. Rekao sam možda nekad i mi kad smo raskidali bili smo u fazonu možda nam se putevi opet nekad spoje, sad ne znam koji će to vremenski interval da bude, možda 7 meseci ili 7 godina, ali kao trenutno ne, jer raskrstili smo i sad kad bismo se pomirili ne bismo znali na čemu smo, ne bismo mogli da se fokusiramo ni na posao, ni na neke druge stvari. Trenutno ne, ali to ne znači da sam za ceo život zatvorio tu priču“, bio je iskren Luka.

S obzirom na to da su posle raskida navodili kako su ostali u dobrim i prijateljskim odnosima, mladi jutjuber je otkrio kako sada izgleda njegov i Unin odnos.

„Ja u Beogradu nisam okružen sa puno ljudi. Otkad mi je Una ušla u život, konstantno smo bili zajedno i mislili smo da će biti lakše ako nakon raskida ostanemo drugovi, ali smo onda nakon raskida počeli da se čujemo svaki dan, bili smo u fazonu je l’ smo raskinuli ili nismo. Zajedno smo se dogovorili da prelomimo, možda da probamo da ostanemo drugovi, ali za mesec, dva, tri, dok se emocije stišaju i da se sve poklopi kako bi trebalo. Za sada mislim da je u najbližoj budućnosti teško da ostanemo najbolji drugovi zato što postoji ta prošlost koja je zajednička, ali će u meni uvek imati prijatelja“, priznao je on.

Šta je to Lux otkrio o svojoj karijeri, daljim planovima, ali i da li planira u skorije vreme novu vezu, pogledajte u prilogu na IDJTV-u.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence