Pretraži

Otkrila nepoznat detalj o sebi: Nikolija priznala zašto ne bi učestvovala na PZE, pa iznela pravo mišljenje o Breskvici (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Poznata pevačica Nikolija progovorila je o „Evroviziji“, pa iznela iskreno mišljenje o Breskvici.

Ovogodišnji izbor pesme za „Evroviziju“ podigao je veliku buru u javnosti i na društvenim mrežama, te se nakon održanog takmičenja nedeljama spekulisalo o prva dva mesta koje su zauzele Teya Dora i Breskvica.

Za nešto manje od dve nedelje, naša izabrana predstavnica Teya Dora će sa pesmom „Ramonda“ pokušati da osvoji svetsku publiku, te domaća javnost sa nestrpljenjem iščekuje njen nastup. Njoj su podršku pružile brojne kolege, između ostalog i Nikolija.

Njih dve su dugogodišnje prijateljice i saradnice, a nije tajna i da je Teya Dora radila na brojnim Nikolijinim hitovima, kao i da dve pevačica imaju i zajedničku pesmu pod nazivom „Ulice“.

Sada je Nikolija u emisiji „One On One“ na IDJTV-u odgovarala na najzanimljivija pitanja pratilaca sa društvenih mreža, a tom prilikom dala je odgovor na pitanje da li bi učestvovala na Pesmi za Evroviziju, otkrivši jedan malo poznat detalj o sebi.

„Ne. Moj takmičarski duh je poprilično nizak, a mislim da za bilo kakvo takmičenje mora da postoji. I još jedna stvar, otkriću vam da sam ja jako veliki tremaroš. Čudno zvuči posle ovoliko godina karijere, ali da jesam. Tako da svaka čast svakome ko uopšte stane tamo“, otkrila je ona, a potom iznela svoje mišljenje o Breskvici koja je bila glavni konkurent Teya Dori.

„Imam sjajno mišljenje. Mislim da je jedna mlada, talentovana devojka koja je vredna i vrlo zna šta hoće“, bila je iskrena Nikolija.

Šta je to ona još otkrila o sebi, ali i o svom odnosu sa Reljom, kao i koliko se promenila tokom godina, pogledajte u najnovijem izdanju emisije „One On One“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz