Pretraži

Ovaj trenutak potpuno je promenio njen život! Helena Topalović podelila najlepše uspomene, pa fotkom nasmejala sve (FOTO)

Influence
0
helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Influenserka Helena Topalović podelila je na svojim društvenim mrežama trenutak koji je definitivno obeležio život nje i njenog supruga.

Helena je već nekoliko godina veoma aktivna na svom Instagram profilu, na kom danas više od 260 hiljada pratilaca sa pažnjom prati detalje njenog privatnog života.

Ova mlada influenserka neprestano deli svoje aktivnosti, a od kako je 2021. godine stala na „ludi kamen“ sa biznismenom Draganom Aleksićem, ona je promenila svoj način života, te se nakon izlazaka, provoda i putovanja u potpunosti posvetila porodičnom životu.

Helena i njen suprug su u julu prošle godine postali ponosni roditelji devojčice, pa s obzirom na to da Dragan ne voli da se prikazuje na društvenim mrežama, influenserka ne propušta da zabeleži svaki trenutak odrastanja svoje mezimice.

Ova tročlana porodica se vratila u Srbiju, nakon gotovo dva meseca koja su proveli u Australiji kod Helenine porodice, te su se vratili i svoji brojnim obavezama koje su ih čekale ovde.

Sada se Helena prisetila dva trenutka koji su u potpunosti promenili i obeležili život ovog para, a radi se o trenutku kada je saznala da je trudna i kada je porođaj počeo.

Kako je sama istakla, oni su pravili album sa uspomenama za ćerkicu i otkrila da je 7. novembra 2022. godine saznala da je drugom stanju.

„Pravili smo album za Niki, od početka do sada, pa da se podsetim“, napisala je ona, pa uz fotografiju nje u hodniku zgrade pred sam porođaj, dodala: „Pukao vodenjak, držim peškir da se neko ne oklizne u hodniku“.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence