Pretraži

„Ne znam šta je u njihovoj glavi“: Haris Džinović progovorio o svojoj deci, pa otkrio šta misli o Đininom poslu

Influence
0
đina džinović

Mlada influenserka Đina Džinović svakodnevno osvaja društvene mreže, a sada je njen otac, pevač Haris Džinović otkrio šta mislio o njenom poslu.

Otkako se pojavila na našoj influence sceni, Đina Džinović ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Na Instagramu je prati preko 130 hiljada pratilaca sa kojima svakodnevno deli najzanimljivije detalje iz života, a svaka njena obkjava propraćena je sa puno pažnje.

I pre nego što je postala poznata po svojim aktivnostima na društvenim mrežama za Đinu su mnogi znali upravo kao ćerku poznatog pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović. Ipak, ona je svojim pojavljivanjem na društvenim mrežama izašla iz senke svojih roditelja.

Sada je Haris za medije otkrio šta misli o Đininom poslu, kao i da li ona i njegov sin Kan dolaze na njegove nastupe:

– Ne smeta mi što je Đina lepa, ja se ne mešam ne savetujem, može doći do sudara mišljenja, o društvenim mrežama ne želim da znam, nisam upućen, to prepuštam njoj, ona zna šta radi. Ako joj dobro ide onda je uspešna. Ako je odlučila, što da ne bude u javnosti. Sin Kan nekad dođe na nastup, kako im padne na pamet. Ne znam šta je u njihovoj glavi za moje nastupe – rekao je on u emisiji „Premijera vikend specijal“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Inače, od samog početka Haris podržava Đinu i predstavljaja joj veliku podršku, a ovo nije prvi put da je on progovorio o njenim aktivnostima na društvenim mrežama.

– Ne mešam se u njen posao i njen odabir. Ja jesam upoznat sa tim, ali ona bi mogla da vam da neke eksplicitne odgovore i ono što tačno tražite – kratko je istakao pevač jednom prilikom, pa otkrio koji je savet dao svojoj naslednici.

– Savete joj nisam davao jer nemam iskustva u tom poslu, ali sam joj rekao da se ponaša onako kako treba, normalno i pristojno – rekao je tom prilikom za „Srbija Danas“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence