Pretraži

„NIJE VIŠE BARBI VEĆ BRATZ AFRIKA“: Tiktokerka ostavila pratioce bez teksta novim imidžom

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Barbi je prepoznatljiva po svojoj dugačkoj platinasto plavoj boji kose, ali ovoga puta je odlučila da iznenadi i sebe, ali i pratioce kao brineta.



Ona je u par navrata istakla da je smeđa njena prirodna boja kose, ali se od početka karijere predstavila drugačijim imidžom pa samim tim mnogi nisu očekivali ovakav preokret.

Barbara je na svojim društvenim mrežama okačila nekoliko video snimaka na kojem njeni fanovi mogu da vide kako ova tiktokerka izgleda u drugačijem svetlu.

 

S obzirom da je mlada tiktokerka pored svog prvobitnog nadimka Barbi ubacila i reč Afrika u svoje ime, mnogi su u komentarima ispod videa pisali da je sada postala "Bratz Afrika".

 – "Kraljica smeđe kose", "Koliko ti dobro stoji", "Vau ovo je predobro" – su samo neke od pozitivnih reči upućene Barbari Milenković.

Na Instagram storiju Barbi je stavila poređednje bratz lutke sa njenim trenutnim izgledom, gde se može videti ogromna sličnost

Screenshot: Instagram/ barbiafrika

Screenshot: Instagram/ barbiafrika

 

 – Više nisam Barbi, a? – napisala je ona na svojoj objavi.

Podsećamo pevačica Sandra Afrika i Barbi Afrika su nedavno objavile snimak na TikTok-u, na kom su plesale uz Sandrinu novu pesmu "Pun mesec".

Njihov potez sa Tiktoka mnogim fanovima delovao je kao najava njihove saradnje, a da postoji mogućnost da su zaista snimile duet govori činjenica da je Barbi uz objavljeni video napisala:

– Afrika na kvadrat! Pravite duete, možda vas iznenadimo uskoro – postavila je ona i tako dodatno podgrejala spekulacije da će uskrstiti glasove.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence