Pretraži

,,NIJE NAŠLA ADEKVATNOG SAGOVORNIKA“: Barbi Afrika odgovorila na prozivke UkiQ

Influence
0
Photo: Instagram/barbiafrika.official Instagram/uki_q

Tiktok je za vrlo kratko vreme postao popularan kod nas, ali i na toj mreži postoje sukobi kao i drame između popularnih tiktokera.



Poznat sukob na toj društvenoj mreži jeste upravo između Barbi Afrike i UkiQ, koja je nedavno bila gošća u našoj emisiji One on One gde nije imala lepe reči kada je njena koleginica u pitanju.

Nisam u svađi, jer je za svađu potrebno dvoje. Ona ćuti, tako da nisam. Jednostavno nemam problem sa tim da kažem šta mislim. Ako me neko pita, reći ću – izjavila je UkiQ tada, i između ostalo dodala da o njoj ne misli ništa lepo i da joj izgleda kao kineski butik.

Ekipa IDJ portala kontaktirala je Barbi Afriku, koja je imala i te kako šta da odgovori kada je ova tema u pitanju.

Moj odgovor je da nije našla adekvatnog sagovornika i da ne da ne smem da odgovorim, nego smatram da to što učestalo govori loše o meni, ne govori o meni nego o njoj kao osobi, ja tu ništa ne bih dodala. Ja se koncentrišem isključivo na sebe i svoj rad, a ukoliko nekoga komentarišem to može biti samo u pozitivnom kontekstu i od mene može da se očekuje samo podrška za nečiji trud i rad, jer zaista nemam potrebu da vređam druge i nikako ne shvatam iz kog razloga neko ima tu potrebu i da li se zbog toga oseća bolje. Ljudi misle da kada neko psuje, vređa druge i mrzi da je iskren, a da onaj ko nema takva osećanja, ponašanje i ne promoviše takav sadržaj, da je fejk. Jedino me plaši ta iskrivljena slika sveta. Inače ja se isključivo orjentišem na svoj sadržaj ili na tuđi koji mi se dopada i iz kog mogu nešto da naučim, a sve ostalo ja zaista ne razumem i to moj jedini komentar – bila je iskrena ona.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence