Pretraži

„Nekad je to najbolje što može da ti se desi“: Uki Q progovorila o raskidu, pa otkrila kako uspeva da preboli bivše (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Popularna influenserka Uki Q progovorila je iskreno o raskidima i kako uspeva da preboli bivše momke.

Una i jutjuber Lux su pre 3 nedelje sa svojim pratiocima podelili vest da je posle godinu i 7 meseci, njihova veza došla do kraja. Oni su o ovome otvoreno pričali u Luxom podkastu, a mnoge je iznenadilo to što je Una bila njegov gost, međutim nekadašnji par je istakao da je ostao u prijateljskim odnosima.

Iako nisu želeli da otkrivaju razlog prekida, istakli su da niko nije ništa loše uradio, te da im je prirodno i normalno da ostanu u dobrim odnosima, s obzirom na to da su dugo predstavljali jedno drugom najveću podršku u privatnom, ali i u poslovnom smislu.

Oni nisu preterano detaljisali o samom raskidu, kao i o tome ko je bio inicijator istog, ali je Uki sada odgovarala na pitanja svojih pratioca, te je govorila uopšteno o prekidima veza.

„Sve zavisi od situacije. Ja nekako nesvesno prebolim mnogo pre samog prekida, zaljubim se u sitnice, ali me sitnice i odljube. Bitno je prepoznati momenat gde treba da se stavi tačka i tako spreči mnogo veći bol sa obe strane, a ostanu one lepe uspomene“, napisala je ona na početku svog odgovara, a potom dodala:

„Važno je da znaš: Svako ko prođe kroz tvoj život tu je da te nauči nečemu i da upoznaš sebe bolje kroz njih, ali nije svako tu da ostane zauvek i to je predivno. Sitnice su krupne stvari. Sve se dešava sa nekim dobrim razlogom koji ćeš razumeti tek kad prođe dovoljno vremena da možeš videti širu sliku. Nekad je raskid najbolje što može da ti se desi. Kad boli, tad rasteš. Zapamti to“, istakla je mlada influenserka.

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Una je ovo napisala kao uopšten savet za raskide, međutim mnogi su između redova protumačili da se na ovaj način dotakla i svog skorašnjeg ljubavnog kraha.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence