Pretraži

Uki Q otkrila šta radi nakon raskida: „Nije baš kao što sam planirala“

Influence
0
uki q
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Poznata influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q je preko nekoliko dana raskinula sa svojim dečkom, influenserom Lukom Bojovićem, a sada je otkrila šta ona radi nakon raskida.

Pre nekoliko dana Una i Luka, koga svi znaju pod imenm Lux, stavili su tačku na svoju vezu koja je trajala godinu dana i sedam meseci. Sve je započelo prijateljstvom, a tako se i završilo. Oni su otkrili da uprkos svemu ostaju dobri prijetalji i da će uvek biti tu jedno za drugo, dok su razlog raskida ostavili kao tajnu.

Kako su njih dvoje bili jedan od omliljenih parova na influens sceni, čiju su vezu od samog početka mnogi fanovi pratili, ova vest je naišla na razočaranje kod njihovih pratilaca, a Una je sada otkrila šta ona radi nakon raskida.

– Šta se radi nakon raskida!? Farba se glava – rekla je Una u kratkom isešku klipa koji je pripremila za svoj Jutjub kanal.

Na snimku se vidi kako Una farbara svoju kosu, ali izgleda da farbanje ipak nije prošlo kako se influenserka nadala, a ona je u jednom momentu prokomentarisala:

– Nije baš kako sam planirala!

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Inače, od kada se pojavila na društvenim mrežama, Una privlači veliku pažnju svojim izgledom, i nesvakidašnjim stilom, pa se upravo iz tog razloga njena publika pita kakva promena će uslediti ovoga puta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence