Pretraži

„Mirišem na pare“: Uki Q novim fotkama napravila haos na mrežama, kontroverzni komentar izazvao burne reakcije (FOTO)

Influence
0
uki q
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Popularna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, izazvala je brojne reakcije svojim novim fotografijama.

Uki i njen, sada već bivši, dečko Luka Bojović Lux, vesti o raskidu nakon godinu i 7 meseci veze objavili su pre 2 nedelje i šokirali fanove.

Od samog početka njihova veza se činila kao idealna, a par je tokom odnosa bio praktično nerazdvojan, te su zajedno obišli brojne egzotične situacije i predstavljali jedno drugom veliku podršku u influens karijeri.

S obzirom na to, vest o raskidu je bila pravo iznenađenje, a oni su o odluci svoje fanove obavestili u Luxom podkastu u kom mu je upravo Una bila gost. Kako su istakli, oni su ostali u normalnim, prijateljskim odnosima, te se i dalje druže i provode vreme zajedno.

Nakon raskida, Uki Q je napravila promenu svojstvenu ženama i odlučila da se ofarba, što je i podelila sa svojim pratiocima.

Infleunserka je sada na svojim društvenim mrežama okačila dve objave koje su izazvale pravu buru na njenom Instagramu. Ona se prisetila leta i svojih putovanja, te pokazala zavidnu figuru u kupaćem kostimu. Međutim, pored njenog izgleda veliku pažnju privukao je jedan od opisa ispod fotke koji glasi „Mirišem na pare“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Ovaj opis izazvao je različite komentare, ipak na Unin račun su se nizali i brojni komplimenti na račun izgleda, kao i raskida do kog je došlo.

„I onda kažu da su žene nakon raskida polomljene“, „Vazduh miriše na ludilo“, „Nikad bolje nisi izgledala“, „Una u svom singl periodu“, samo su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence