Pretraži

“NE ZNAMO ZA SEBE“: Dušan Petrović otkrio zašto ga već danima nema na društvenim mrežama, pa pokazao kako provodi vreme! (FOTO)

Influence
0
Dušan Petrović
Foto:Printscreen/Instagram:dusannpetrovic

Influenser Dušan Petrović na svom Instagram storiju nakon nekog vremena objavio je fotografiju kojom je otkrio zašto nije aktivan na društvenim mrežama već par dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic)

Fotograf i influenser Dušan Petrović vrlo je aktivan na društvenim mrežama, putem kojih rado sa svojim pratiocima deli najzanimljivije detalje iz svog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic)

Međutm, s obzirom na to da njegov Instagram profil prati veliki broj fanova, neki od njegovih vernih pratilaca primetili su da Dušana već nekoliko dana nema na društvenim mrežama, a on je sada odlučio da se oglasi ovim povodom.

Naime, Dušan je otkrio da u danima odmora uživa sa svojom izabranicom Emom Luketin, sa kojom vreme provodi igrajući popularnu video igricu.

Foto:Printscreen/Instagram:dusannpetrovic

“Izvinite što nas nema na mrežama, skinuli smo „Sims 4″ i ne znamo za sebe“ napisao je Dušan na svom Instagram storiju uz fotografiju laptopa na kom se vidi pomenuta video igrica.

Dušanu i Emi je očigledno trebalo malo oduška od raznih proslava, a i dočeka Nove godine, pa su se zbog toga odlučili da malo odmore od društvenih mreža i prepuste se razonodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin)

Pored toga što se Dušan nije oglašavao na svojim društvenim mrežama ni njegova devojka Ema nije bila aktivna poslednjih par dana, ali je on svojim storijem razrešio misteriju i stavio svima do znanja zbog čega nisu bili aktivni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence