Pretraži

POPUT SVETSKIH ZVEZDA: Dušan Petrović i Ema Luketin oduševili sve prisutne u Milanu, uporedili ih sa OVIM poznatim parom! (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/dusanpetrovic

 

Mnogobrojni influenseri iz sveta mode su bili pozvani da prisustvuju revijama nekih od navjećih svetskih brendova na Nedelji mode u Milanu, a jedne od tih zvanica su bili Ema i Dušan, koji su svojom pojavom ostavili sve bez teksta. 

 

Screenshot:Instagram/emaluketin

Screenshot:Instagram/emaluketin

 

Njihove modne kombinacije nisu mogle da prođu nezapaženo.

Foto: FRANCESCA RIVA / SGP / Profimedia

Foto: FRANCESCA RIVA / SGP / Profimedia

 

 

Nakon njihovih fantastičnih modnih objava, pohvale na njihov račun su se samo nizale, pa i Dunja Jovanić naša domaća influenserka nije ostala imuna na njih i prokomentarisala je: ''Da ih ne poznajem rekla bih neki prekul stranci, svet je vaš!''.  

Foto: FRANCESCA RIVA / SGP / Profimedia

Foto: FRANCESCA RIVA / SGP / Profimedia

 

Verujemo da im komentari ovog tipa i te kako laskaju s obzirom da su ih u jednom trenutku uporedili i sa Džastinom Biberom i Hejli Biber, jer je Dušan specijalno za ovu priliku promenio boju kose i postao plavušan.

Osim što su na nedelji mode u Milanu pokazali kako zajedno usklađuju svoje autfite, oni važe i za jedan od skladnijih parova na našem influens nebu. Šireći samo ljubav bez ikakvih drama su dospeli tu gde su i možemo zaključiti samo jedno – savršeno im ide!

Ne možemo da se ne složimo sa komentarima gde ih hvale, jer iskreno izgledaju brutalno!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence