Pretraži

„HVATA ME POSTPRAZNIČNA TUGA“: Lea Stanković otkrila sa kakvim se problemom suočava po povratku sa Balija

Influence
0
Lea Stanković

Influenserka Lea Stanković požalila se fanovima da se suočila sa jednim problemom po povratku sa putovanja.

Naime, Lea je do pre nekoliko dana bila na Baliju, zajedno sa svojim prijateljem i kolegom Caletom, odakle su redovno pokazivali fanovima kako su se zabavljali na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Međutim, po povratku u Srbiju, Lea je otkrila pratiocima na Instagramu da je čekaju brojne obaveze, ali da joj to teško pada, s obzirom na to da oseća „postprazničnu tugu“:

Lea Stanković
Screenshot: Instagram/lastankovic
  • Danas mi je prvi dan od kada sam se vratila da sam krenula sa fakultetom, 14. ferbruara imam prezentaciju i posle toga samo još završni rad u junu. Do februara ko živ ko mrtav – našalila se ona, pa dodala:

  • Htela sam da vam kažem da mi promena vremena, kada smo išli tamo, nije smetala, bilo mi je okej što se tiče vremenske i temperaturne razlike. Međutim, kako sam se vratila ovde ja sam bila kao da me je neko tukao, juče sam bila još i dobro, danas kako je pao sneg krenula je da me hvata postpraznična tuga i neko stanje beživotno – objasnila je influenserka.

Ona je dodala da joj je nateže pala razlika u temperaturi i to što se praznična euforija kod nas završila:

  • U svakom slučaju toliko sam se smorila od kada sam se vratila. Sa 40 stepeni i kupanja, trčanja vratila sam se u ovu hladnoću, a ja ako nešto ne volim to je zima i još je najgore što sam se vratila kada se završila praznična euforija. Pitam se šta ćemo sad da radimo? – zapitala se Stankovićeva.

Ipak, ona je imala i lepe vesti koje su obradovale njene verne fanove.

Dobro je što imamo baš dobre planove za videe za Jutjub, to jedva čekam da vam snimamo. Zbog toga jedva čekam da se vratim poslu jer će to da me digne iz ovog stanja – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence