Pretraži

Lux završio na infuziji: Naš poznati jutjuber objavom na Instagramu zabrinuo fanove (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:lukabojovic23

Poznati jutjuber Luka Bojović Lux zabrinuo je svoje mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama novom objavom.

Jutjuber Luka Bojović Lux ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a nakon što je nedavno u svom podkastu otkrio da je došlo do kraja ljubavi sa jednom od naših najpopularnijih influenserki Uki Q, fanovi ne prestaju da bruje o njihovom odnosu.

Uki i Lux su, naime, nedavno saopštili svojim fanovima da su odlučili da stave tačku na svoju vezu nakon godinu i sedam meseci, međutim, priznali su da su ostali u dobrim odnosima i da će nastaviti da se druže.

Luka je ubrzo nakon toga otkrio da se preselio u novi luksuzni stan, a sada je svoje brojne fanove na društvenim mrežama zabrinuo novom objavom.

Naime, Luka je napravio fotografiju u svojoj dnevnoj sobi na kojoj se vidi da gleda utakmicu, dok mu je na ruci priključena infuzija, ali nije otkrivao detalje svog zdravstvenog stanja.

Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Ovaj prizor zabrinuo je njegove pratioce koji se pitaju da li je sa jutjuberom sve u redu, međutim, kako je očigledno da je infuziju dobio u svom domu, pretpostavlja se da nije u pitanju ništa ozbiljno, već da se zbog premora i oslabljenog imuniteta odlučio na vitaminsku terapiju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence