Pretraži

„Moj život će moći da počne“: Lea Stanković na pragu velikog životnog uspeha, posle OVOGA ništa više neće biti isto (FOTO)

Influence
0
Lea Stanković
Printscreen/Foto:Instagram:lastankovic

Influenserka Lea Stanković na pragu je važnog životnog koraka, a sada je svojim pratiocima otkrila da će uskoro moći da podeli lepe vesti sa njima.

Pored toga što se uspešno bavi influensingom dugi niz godina, Lea je veoma posvećena svom obrazovanju. Nakon završene srednje škole, ona je upisala prestižni fakultet u Francuskoj. Iako je bila na pragu selidbe u ovu zemlju, nju je pandemija korona virusa sprečila u ovoj nameri, te je ona dobila mogućnost da svoj fakultet završava online.

S obzirom na to, ona je nastavila da se uspešno bavi i influensom, te je tokom godina ostvarila velike saradnje sa brojnim domaćim, ali i stranim bjuti brendovima. Ipak, ona nije zanemarila ni svoje obrazovanje, a sada je otkrila da je na pragu završetka fakulteta.

„Dobro jutro svima, a posebno nama koji smo do jutro pisali, ALI i konačno predali završni projekat za fakultet, još prezentacija sledeće nedelje i moj život će moći da počne“, napisala je Lea.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Podsetimo, pre 4 meseca mlada influenserka je otkrila da je položila i poslednji ispit, te da joj je upravo ostao samo završni rad sa kojim će i sada po svemu sudeći završiti i steći visoko obrazovanje.

Međutim, da nije u potpunosti zatrpana poslovnim i školskim obavezama, Lea je otkrila nedavno kada je priznala da je posle dugo vremena ponovo srećna u ljubavi.

Ona je sa jednog odmora podelila fotke i snimke sa novim dečkom, a iako je pokušala da sakrije njegov identitet, verni fanovi su brzo saznali o kome se radi, nakon čega su se njihove slike brzo proširile mrežama.

Lea je svoju vezu i identitet svog dečka potom i sama potvrdila kada se ruku pod ruku sa novim izabranikom pojavila na jednom prestoničkom događaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence