Pretraži

„Prvi cilj mi je bio da vratim kredite svojih roditelja“: Naš poznati jutjuber danas uživa u luksuzu, a njegovi počeci nisu bili nimalo laki (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Jutjuber i influenser Luka Bojović Lux proslavio se na društvenim mrežama strimovanjem igrica i klipovima na Jutjubu, a u poslednjih nekoliko nedelja je u žiži interesovanja zbog odnosa sa tiktokerkom Uki Q.

Još od svojih početaka na Jutjubu u Crnoj Gori, odakle je i poreklom, Lux je gradio vernu bazu fanova koja se samo dodatno proširila nakon što je ušao u vezu sa Uki. Oni su bili jedan od omiljenih mlađih parova među publikom, te je njihov raskid izazvao burne reakcije razočaranih pratioca.

O njegovim počecima na influens sceni ne zna se puno, a sada je Lux za IDJTV otkrio da je od detinjstva znao da će jednog dana biti poznat.

„Na samom početku sam zamišljao da će doći do ovakvog uspeha. Da li sam uvek zamišljao da ću biti poznat? Da. Kao klinac sam prvo bio ubeđen da ću biti pevač, onda sam sa 8, 9 godina ukapirao da ne znam da pevam. Pa sam imao veliku želju da budem košarkaš, nije mi se to dalo. Ali sam uvek u glavi imao da ću biti poznat“, rekao je on na početku, a onda ispričao kako je došlo do njegovog prvog klipa.

„Ja prvi Jutjub video kada sam snimio, ja sam znao. Pre Jutjub karijere postojao je neki virtuelni svet vezan za GTA, koji je mene i podigao. Ja sam tu bio među najpopularnijim i uvek sam znao i uvek ću znati da čega god da se dohvatim, ako istinski to želim, ja to mogu da ostvarim.“

Lux je potom progovorio o roditeljima, koje sa ponosom često pokazuje na društvenim mrežama ističući kako su mu oni najveća podrška.

„Ja kad sam objavio prvi video, ja sam to hteo da krijem od mojih. Trenirao sam košarku i pošao na trening, međutim ja ga objavim sa nekog lažnog Fejsbuk profila. Tu sam imao nekog druga iz Nikšića i on ga podeli ovako i sazna čitav Nikšić. Ja se vraćam sa treninga, ulazim u kuću, tu su bili tata, mama, sestra i odjednom mama, nije skontala da sam ja ušao u kuću, kaže ‘Kuku Jovana, kuku, šta nama ovo rade Luki’, ja reko’ „šta je bilo majko?“, kaže ona da me je neko objavio na Jutjub. Ja sam tu seo da joj objasnim, to je bio početak 2016. godine, praktično nije znala šta je Jutjub“, naveo je on, pa otkrio da mu je upravo majka pomogla da se upusti u ovu karijeru.

„Mi smo tad bili u baš lošoj finansijskoj situaciji, baš baš lošoj. Ja sam prvi video objavio sa tuđeg telefona i moj kompjuter je bio jako loš, nije mogao da mi učita fotošop da napravim thumbnail. Ja sam ranije spominjao majki da mi treba laptop, ali je ona bila u fazonu nemamo para i to je to. U tom momentu nije mogla da završi ni na rate da se uzme laptop i ona iscima ujnu, koja radi u bolnici i ima državni posao i ujna kraljica pomogne, krijući da ja ne znam, njih dve pođu i završe laptop da se uzme na rate. Kaže meni majka ‘Evo, meni je ovo sad teško, ali verujem u tebe, molim te samo nemoj da zapostaviš školu'“, rekao je Lux, a potom priznao kada je došlo do prve zarade, kao i kolika je ona bila i na koje je sve načine pomogao porodici kada je uspeo.

„Ja mislim da sam posle prvih 9 meseci zaradio 50 evra i onda je posle 2, 3 meseca krenula već ono plata par stotina. Malo me Beograd, ta putovanja i sve to, cirkulacija trošenja para, ponekad se čovek izgubi, izgubi pojam i onda kada se vratim u Nikšić to mi pomogne da vidim koliko je veliko 100, koliko 500 evra. Prvi cilj mi je bio tada da vratim kredite svojih roditelja, to smo prvo odradili, onda mi je drugi cilj bio da renoviram stan, posle sam kupio majki auto i svašta nešto.“

Kompletnu ispovest mladog jutjubera, koji su njegovi planovi za dalju karijeru, ali i sve o raskidu sa Uki Q pogledajte u prilogu na IDJTV-u.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence