Pretraži

Neprepoznatljiva! Marija Ignjatović napravila drastičnu promenu, svi se pitaju zbog čega se infleunserka odlučila na transformaciju (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/marijaignjatovic_

Influenserka Marija Ignjatović podelila je promenu koja je njene pratioce ostavila bez daha.

Marija važi za jednu od najlepših influenserki na našim prostorima, a pored zgodne figure veliku pažnju privlači i njena duga i gusta kosa.

Influenserka je do sada pripadala timu brineta, a svoju kosu bi sa vremena na vreme prošarala plavim pramenovima. Ipak, Marija je sada odlučila da potpuno pređe u plavuše, te je ovu promenu podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Usledili su brojni pozitivni komentari i više od 12 hiljada lajkova na infleunserkin novi izgled, a gotovo svi njeni fanovi su se složili da je ovo transformacija koja joj je definitivno bila potrebna.

Međutim, izdvojilo se nekoliko komenatara onih koji su smatrali da je do promene došlo zbog Marijinog raskida sa dugogodišnjim dečko, jutjuberom Đotom.

Podsetimo, jedan od najsladnijih parova je početkom maja prošle godine sve iznenadio vestima da su nakon gotovo 5 godina veze odlučili da stave tačku na svoju ljubav. Oni su tom prilikom otkrili da je ljubav i dalje prisutna, ali da se njihovi planovi i mišljenja razilaze, kao i da su ostali u dobrim odnosima, o čemu svedoči to da su na njihovim profilima i dalje vidljive zajedničke fotografije.

Iako je do raskida došlo pre više od devet meseci, pojedinci su u komentarima izneli svoje mišljenje da je Marija boju kose promenila zbog kraha ljubavi, s obzirom na to da se devojke neretko odlučuju na ovaj korak baš nakon turbulentnih dešavanja na ljubavnom polju.

„Još se oporavljaš od Đote“, naveo je jedan od njenih pratioca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence