Pretraži

„KRENULA SAM DA VRIŠTIM“: Lea Stanković zbog poznatog influensera VAN SEBE od sreće, sve se odigralo u lajvu

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:lastankovic
Foto:Printscreen/Instagram:lastankovic

Popularna influenserka Lea Stanković ponosna je vlasnica dva psa Doli i Koko.

Poznato je da Lea gaji bliska prijateljstva sa nekoliko kolega sa influens scene, od kojih je jedan i Cale, koji uživa sve veću popularnost na TikToku.

Tako u poslednje vreme Cale snima lajvove sa stranim influenserima, među kojima se često nađe i popularni Džefri Star, kontoverzni bjuti influenser koji se proslavio na Jutjubu tutorijalima za šminkanje, a potom je i izbacio svoj brend šminke.

Njihovi lajvovi oduševljavaju brojne Caletove pratioce i fanove, a čini se da je među Džefrijevim fanovima upravo naša popularna influenserka Lea Stanković.

Sinoć su Lea i Cale, nakon snimanja za kampanju, završili kod nje kući i dok je ona odmarala, njen prijatelj je odlučio da upali lajv upravo sa Džefrijem. Iako u početku nije imala neku posebnu reakciju, mlada influenserka nije mogla da sakrije uzbuđenje kada je Džefri prokomentarisao njenu kucu Koko.

Dobar dan ljudi, vi bukvalno morate da čujete ovu rendom situaciju koja se sinoć desila. Mi sinoć snimali video nakon što sam ja završila događaj na kom sam bila i bukvalno šminkali su nas toliko dugo i sve to smo morali da pripremimo unapred jer danas idem na još jedan događaj i tako svašta nešto. Mi se istuširali i skinuli šminku i Cale kaže ajde da se ja malo upalim na lajv. Ja mu kažem da se upali, a ja legla na krevet, dobacujem malo i to je to. I u jednom trenutku zove Džefri Star, ovo sad zvuči kao da vam prepričavam san, znači nije, desilo se stvarno. Zove Džefri Star Caleta u lajv, javlja se, snimaju oni i tu Koko i Cale je uzima u ruke i Džefri Star govori kako je slatka beba, nešto u tom fazonu. Ljudi, moja reakcija u tom trenutku, ja sam počela da vrištim, čuje se u videu„, podelila je svoje utiske Lea, a potom istakla da je Koko definitivno zvezda u porodici.

lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Znači, sledeći put kad mi neko bude rekao da mi pas nije influenser, da nije popularan samo ću reći da je Džefri Star lično udelio kompliment mom psu.

lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence