Pretraži

„NA PAUZI OD POSLA, DEBELA I SAMA“: Lea Stanković nikad iskrenija, otvorila se fanovima i pokazala kako provodi vreme (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:lastankovic
Foto:Printscreen/Instagram:lastankovic

Poznata infulenserka Lea Stanković na svom Instagram profilu podelila je fotografiju koju je snimila na pauzi od posla, a opis koji je stavila je nasmejao sve.

Naime, influenserka svakodnevno objavljuje snimke i fotografije iz svog svakodnevnog života, a sada je svojim fanovima otkrila kako izgleda jedan njen dan na poslu.

Na slici se vidi Lea koja je snimljena tokom pauze za ručak, a komentar koji je ostavila uz objavljenu fotografiju nasmejao je sve.

„Ja na pauzi od posla:
– debela
– sama
– NA DIJETI jedem nešto zeleno bezukusno i gledam Ružu Rupić i njenog čoveka kako su se upoznali…hehe sreda popodne“

Stanković Lea
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Podsećamo, snimak koji influenserka gleda postao je popularan prethodnih dana, budući da je jutjuberka Ruža Rupić u tom videu prvi put pokazala svog dečka. Video je oduševio i raznežio mnoge fanove, a u njemu par između ostalog na zanimljiv način objašnjava kako su se upoznali i ko sje koga prvo pozvao na dejt.

Podsetimo se, Lea pored toga što je jako uspešna i uporna u ostvarivanju ciljeva, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama na kojima svojim objavama često zasmejava svoje fanove, a takav slučaj bio je i pre nekoliko dana, kada je objavila snimak na kom je fanovima pokazala kakvu nezgodu je doživela tokom snimanja reklame.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence