Pretraži

On uvek oseti kada je tužna: Lea Stanković otkrila ko joj najviše pomaže kada se ne oseća dobro (FOTO)

Influence
0
lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influenserka Lea Stefanović  na svom Instagram profilu otkrila je fanovima šta radi kada je tužna i ko joj pomaže u tim trenucima.

Lea Stanković sa svojim fanovima na Instagramu redovno deli momente iz svog svakodnevnog života. Ona je otvorena prema svojim fanovima i čini se da od njih ne krije ništa, pa deli i lepe i ružne momente.

Upravo zbog svoje otvorenosti, pored dobrih modnih saveta i specifičnog smisla za humora, ona je i osvojila mnogobrojnu publiku, pa danas nju na Instagarmu prati skoro 800 hiljada ljudi.

Danas se na najvećem broju njegovih objava nalazi i poznati influesner Cale, a ona je sada priznala da je on savršen za psihoterapije.

Influenserka je na svom Instagramu podelila fotograiju iz Caletovog doma gde se vidi da uživa pa objasnila:

– Kad napravi atmosferu za psihoterapiju – napisla aje ona, a više je nego očigledno da se Cale zaista potrudio oko atmosfere.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Inače, u ovom procesu očigledno pomaže i njegov pas, pa je Lea priznala da i on dosta pomaže.

– Ovaj položaj i ovaj krevet i ovaj pas za mene znače samo jedno, a to je da sam došla kod Caleta na psihoterapiju, a Žile mi uvek legne na srce jer zna da me duša boli i da sam depresivna – istakla je ona, pa upitala Caleta koliko mu je dužna, na šta je on šaljivo odgovorio:

50 evra.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Zasigurno je da je najbolji prijatelj ujedno i najbolji psihoterapeut, a kažu da često i putovanje pomaže, a njih dvoje su nedavno na svoijm Instagarm profilima najavili novo putovanje.

Naime, prvo je Lea slikala kako bira lokacije, a onda se oglasio i Cale pa napisao:

– Ljudi pogodite šta, opet putujemo, ko hoće neka čestita…volim kada unapred sve rezervišemo – napisao je on tada na svom Instagram profilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence