Pretraži

Lazar Filipović otkrio nepoznat detalj o sebi, pa priznao da ima veliki strah: „Potreban mi je psihoterapeut da me ohrabri“

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
lazar filipović
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Poznati influenser Lazar Filipović otkrio je da ima talenat za koji mnogi nisu znali, međutim, kako kaže, potrebna mu je pomoć da bi se suočio sa tremom.

Poznati influenser Lazar Filipović uvek otvoreno komunicira sa svojim fanovima, zbog čega ga na društvenim mrežama prati više stotina hiljada ljudi. Upravo takvim svojim pristupom on je na svoj Tiktok nalog privukao više od pola miliona pratilaca.

Sada je influesner u svom iskrenom maniru progovorio o svojoj velikoj ljubavi, ali i velikom strahu.

– Ja volim da pevam, ali uvek imam taj neki glas u glavi koji mi govori: „Začepi, ne loži se“ hahahha….Zato pevam pred BAŠ. BAŠ odabranim ljudima, u izolovanom okruženju – priznao je on, pa naveo:

– Kao da me je lowkey blam da pevam, pogotovo jer sam perfekcionista i posle čujem svaku grešku – iskompleksiram se i svaki sledeći pokušaj bude još gori, jer mi se grlo sveže – rekao je Lazar pa priznao kakva mu pomoć treba.

– Dakle meni ne treba samo vocal coach nego i psihoterapeut da me ohrabri. To je to, to je ceo rant...

Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Podsetimo se, influesner se nedavno takođe otvorio svojim fanovima pa se požalio kako je doživeo „burnout“.

– Dragi prijatelji, psihoterapeut mi je rekao da sam doživeo burnout (sindrom pregorevanja) zbog obaveza i dinamike mog života. Narednih 6 nedelja sam na režimu odmora, neću biti u stanju da uvek sve saslušam, dam savet, da popijem kafu i slično. Moram da se ponašam prema sebi kao da sam bolestan, da radim samo ono što mi se radi, šetam u prirodi i punim baterije. To je jedini način da iz ovoga izađem. Hvala vam na razumevanju i strpljenju za naredni period – napisao je on u poruci koju je poslao svojim najbližim prijateljima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence