Pretraži

Uništeni automobili, pokradene stvari, pretnje…: Naši poznati influenseri ovako su otkrili težu stranu slave

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/uki_q, anjablaa, stefan_jankovich, tamara
Popularni influenseri na svojim društvenim mrežama često dele situacije iz privatnog života, a osim lepih stvari, povremeno su u javnost iznosili i neprijatnosti koje su doživeli.
Neki su bili meta lopova, pojedinima su uništavali automobile, a neki su doživljavali neprijatnosti i od strane fanova. Sve ovo su često beležili i delili na svojim društvenim mrežama kako bi ukazali i na ružnu stranu slave.

1. UKI Q LOPOVI UPALI U STAN

Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, na društvenim mrežama deli dosta toga iz svog privatnog života, pa je tako jednom prilikom obavestila pratioce da je opljačkana!

Ona je na Instagram storiju objavila da su joj lopovi upali u stan, te je podelila šokantne fotografije i video snimke. Una je prvo slikala merdevine koje su lopovi ostavili pored prozora njenog stana, a onda i obijen prozor kroz koji su ušli.

Nakon toga je usnimila stan koji se ceo bio isprevrtan od strane lopova koji su po svemu sudeći bili u potrazi za dragocenostima. Njoj je garderoba je bila pobacana na sve strane, a ormani su bili otvoreni i demolirani.

Uki Q je potom otkrila da lopovi iz stana nisu odneli ništa od tehnologije koju poseduje, već isključivo nakit, novac i skupocene firmirane torbe. Ona je takođe objasnila da se sprema za put zbog čega je podigla veću sumu novac koju je ostavila u stanu, ali koju su lopovi pronašli i odneli.
Kako je istakla najviše je žalila zbog kolekcije torbi koju je neko vreme pravila, kao i nakita koji nije bio preterano skup, ali je imao sentimentalnu vrednost jer je pojedine komade donela sa dalekih destinacija.

2. TAMARI KALINIĆ POKRADENE STVARI U VREDNOSTI OD 300.000 EVRA

Tamara Kalinić takođe je bila žrtva pljačke, a lopovi su upali u njen stan u Parizu i odneli stvari vredne više od 300.000 evra.

Lopovi su joj tada odneli sve što što su pronašli u stanu – luksuzne satove, oko 20 firmiranih torbi, kofera ali i sva Tamarina dokumenta.

Po dolasku u stan, influenserka je zatekla haos i odmah alarmirala policiju, a razrešenje slučaja je čekala sve do 2023. godine. Skoro dve godine kasnije, Tamara se oglasila na svom Jutjubu ovim povodom i otkrila da su lopovi konačno uhapšeni.

Kako je navela, oni su osuđeni na devet godina zatvora, jer se ispostavilo da ona nije bila njihova jedina žrtva. Dodala je i da policija uhapsila lopove zahvaljujući informaciji koju su dobili od Amerikanke koja je otkrila ko joj je prodao falsifikovanu robu.

3. JANKU JE NEPOZNATA OSOBA IZBUŠILA GUME!

Popularni jutjuber Janko pre mesec dana je doživeo kroz veliku neprijatnost, a snimak cele situacije je podelio na svojim društvenim mrežama.

Stefan se u tom trenutku nalazio u svom rodnom gradu, Vranju, a na svom Instagram i TikTok profilu je podelio da mu je ispred njegove kuće neko izbušio gume na luksuznom automobilu.

Ceo događaj su usnimile nadzorne kamere oko njegovog doma, a Janko je nekoliko sati kasnije vratio snimke i zatečen posmatrao situaciju koja se odigrala. Nepoznati maskirani lik sa kapuljačom je pritrčao njegovim kolima, sagnuo se i izbubušio mu gume.

Kako je jutjuber istakao on je dobio veliku podršku fanova koji su u tom trenutku bili zabrinuti za njegovu bezbednost.

4. ANJA BLA POBESNELA ZBOG NEPRIJATNOSTI SA FANOVIMA!

Devojka jutjubera Bake Praseta, influenserka Anja Blagojević, stekla je ogromnu popularnost tokom njihove veze, a na društvenim mrežama je stekla vernu bazu pratioca zahvaljujući svom izgledu, provokativnim slikama kao i snimcima vežbanja u teretani.

Da je trenutno jedna od najpoznatijih influenserki kod nas govori i snimak koji se pre nekog vremena pojavio na Tiktok-u na kom se vidi kako je Anju opkolila armija kako njenih, tako i fanova njenog dečka.

Ona je otputovala sa prijateljicom u Novi Sad, gde su je sačekali fanovi zbog kojih neko vreme nije mogla ni da se parkira, ali ni da izađe iz kola. S obzirom na to da je u tom trenutku vozila Bakin auto, nju su opkolile devojčice koje su želele sliku sa njom, ali i dečaci koji su želeli da snime luksuzni automobil.

Njihovo ponašanje je zasmetalo mladoj influneserki, koja je ovaj video podelila na Instagramu uz važnu poruku da je njihovo ponašanje nedolično i da je poslednji put bila fina prema njima, kao i da roditelji treba da obrate pažnju na decu i njihovo ponašanje na ulici.

5. ANNA JE IMALA NIZ NEPRIJATNIH SITUACIJA!

Anna Lazarević je u žiži interesovanja već godinama s obzirom na to da važi za jednu od najpopularnijih influenserki mlađe generacije, a njeni brojni pratioci su itekako upućeni u brojne detalje iz njenog privatnog života.
Po svemu sudeći, ona nije mogla da sakrije gde živi, a nedavno je podelila kako neko ne prestaje da lupa ispred njenih vrata, dok ju je narednog jutra sačekalo još jedno neprijatno iznenađenje.

Njen auto je neko ispred zgrade ispolivao farbom, što je influenserka povezala sa događajem od te večeri. Ovo nije bio prvi put da je influenserka doživela neprijatnost, već je nedavno otkrila da ju je grupa ljudi napala u jednom tržnom centru gađajući je kamenjem.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

6. SARA TKD NA METI PRETNJI!

Sara Damnjanović, poznatija kao Sara Tkd, jedna je od najpopularnijih tiktokerki na Balkanu. Ona je pre otprilike pre tri godine na Instagramu sa pratiocima podelila neprijatnu situaciju kroz koju je prošla.

Sara je naime na parkingu zatekla svoj automobil koji je bio ispolivan jogurtom , što ju je razbesnelo i šokiralo, te je mlada tiktokerka odmah pozvala policiju. Brzom reakcijom policije krivac je odmah pronađen, a u pitanju je bio dečak, star 13 godina, koji se nakon nemilog događaja izvinio tiktokerki.

Nakon toga ona je doživela još jednu neprijatnost, kada je nepoznata osoba pretila influenserki i njenoj celoj porodici, između ostalog sestri Anji i bratu Strahinji koji se takođe bave društvenim mrežama. Sara je o svemu obavestila fanove, a pretnje su se nastavile još neko vreme, nakon čega se situacija smirila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence