Pretraži

„Koliko on mene voli!“ Cale objavom raznežio pratioce, pa priznao da će Ana Lazarević zbog ovog prizora biti LJUBOMORNIJA nego ikad! (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati influesner Cale je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je pokazao zašto je influenserka Ana Lazarević ljubomorna na njega.

Pre nekoliko dana, Anu je sačekalo iznenađenje koje je influenserku dovelo do suza. Naime, nakon što je ostala bez ljubimca, papagaja za kog je bila jako vezana, ona je na poklon od svog dečka dobila novog papagaja.

Sada se Cale, na sebi svojstven način, našalio sa Anom i nasmejao pratioce. Naime, on se snimio sa Aninim novim ljubimcem koji mu je sedeo na ramenu, pa napisao:

– Koliko on mene voli. Ana Lazarević preljubomorna.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Ova objava je svakako nasmejala i Anu koja ju je odmah podelila.

Podsetimo se, Ana je na svom Jutjub kanalu objavila klip gde je pokazala momenat kada je dobila novog ljubimca, pa je fanovima otkrila šta to znači za nju.

– Samo hoću da bude jasno da i dalje naravno nije kao moj Rio, ali to je moj nov papgaj i jako sam ga zavolela, samo prosto treba mi vremena. Trenutno sam 24 sata sa njim i non stop smo zajedno, zasmejava me – objasnila je ona, pa se raznežila setivši se prethodnog ljubimca.

– Kada vam se iz života oduzme nešto jako bitno, iznenada a bilo vam je jako, jako bitno – rekla je ona pa se rasplakala.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence