Pretraži

„MOJ MIR, MOJ SIGURAN DOM“: Dženi Martin na rođendanskom putovanju, pokazala kako UŽIVA u njegovom zagrljaju (FOTO)

Influence
0
dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Poznata influenserka Dženi Martin danas proslavlja 28. rođendan, a ovim povodom oglasila se na Instagramu i pokazala na koji način je dočekala ovaj važan dan.

Influenserka Dženi Martin i naš poznati glumac Uroš Jovčić svoju ljubav krunisali su brakom u avgustu 2021. godine, a pre četiri meseca njihov dom postao nje bogatiji za još jednog člana, kada je na svet došao njihov prvi naslednik, sin Oliver.

Par od tada često sa svojim mnogobrojnim fanovima na Instagramu deli trenutke sreće iz porodične idile, a Dženi je sada rešila da još jednim detaljem pokaže koliko uživaju u porodičnom životu.

Za Dženi je porodica očigledno jako važna i ona sa njima dočekuje i deli najsrećnije momente iz svog života, a sada je na red došao njen rođendan. Ova popularna influenserka danas puni 28 godina, a svojim fanovima otkrila je kako je dočekala ovaj važan datum.

Ona je na svom Instagramu postavila sliku sa svojim suprugom na kojoj se vidi koliko ljubavi ima između ovo dvoje, a u opisu slike je napisala:

– Moj mir, moj siguran dom, to si ti! – navela je influenserka pa svima najavila da uskoro puni 28 godina napisavši:

– ‘Aj’ da uživam u poslednjim satima sa 27 godina!

DŽENI MARTIN
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Ova objava je raznežila mnoge, a influenserka je malo pre ove objave podelila priču na Instagramu na kojoj se vidi da je na aerodromu, a potom postavila sliku svog sina dok spava na kojoj je napisala:

– Mi smo stigli, ali on i dalje ne zna.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Očigledno je influenserka pomislila da je najbolji način za proslavu rođendana da otputuje sa svojim najbližima, pa su za destinaciju ovog puta odabrali Amsterdam, a čestitke su već počele da se nižu.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence