Pretraži

NOVA DEVOJKA?!: Janko zaintrigirao pratioce poslednjom objavom u 2023. godini, svi se pitaju šta se dešava (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Poznati influsenser Stefan Janković, poznatiji kao Janko je na Instagram stori postavio fotku sa devojkom, čije je lice prekrio emodžijem što je zaintrigiralo mnoge.

Janko je već godinama u vezi sa poznatom influenserkom Annom Lazarević, sa kojojm često deli zajedničke trenutke i ne krije zalubljenost.

Oni važe za jedan od omiljenih influens parova na našoj sceni, i dok su njihovi fanovi godinama spekulisali o njihovom odnosu, oni su baš u godini koja je za nama odlučili da priznaju svoju vezu koja traje više od dve godine.

Upravo zbog njihove skladne veze i velike ljubavi koju često dele na društvenim mrežama, najnovija Jankova objava je zabrinula sve njegova pratioce.

– Nova devojka! – napisao je on uz fotografiju devojke čije lice nije odmah pokazao.

Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Ipak, u samoj objavi, fanovi su imali priliku da vide da se zapravo radi o Anni, te da se Janko samo našalio.

Ovaj par je inače za praznike otputovao na jednu planinu, gde su uživali u skijanju i u kuvanom vinu, a svoje doživljaje sa ovog putovanja zabeležili su brojnim fotografijama koje su kačili na društvene mreže.

– Skijanje počinje: pala je skija sa gondole, pa sam sišla dole po nju, kad oni je poslali gore…2023. hoćeš li se završiti? započela je prvo Anna sa prepričavanjem dogodvština sa ovog putovanja, a potom podelila snimak sa gondole. Podsetimo, mlada influenserka trenutno prolazi kroz težak period, zbog koga neko vreme nije bila na društvenim mrežama.

Ona se nedavno obratila svojim pratiocima, te između ostalog istakla da će im kada bude spremna otkriti koje probleme ima.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Nakon prve objave, Anna je pokazala da ona i Stefan uživaju u kuvanom vinu uz neverovatan planinski pogled.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Da su njih dvoje jedan od najzanimljivijih parova pokazuje i snimak koji je Janko postavio na svom profilu, na kom se vidi kako se oni navodno raspravljaju oko slikanja.

– Kakva mi je kosa? – zapitala je influenserka u jednom momentu, na šta je Janko odgovorio:

– Užasna, iskreno, kao pingvin sa Madagaskara – pa se potom raznežio i dodao: – Lepotica moja, vidi je, cela se zacrvenela!

Janko je nakon toga pokušao da pobegne kako je ne bi slikao, ali je pao sa skija, što je kod Anne izazvalo smeh.

Uveče je ovaj par dočekao 2024. godinu u jednom restoranu u društvu prijatelja, a Anna je postavila njihovu zajedničku fotografiju i čestitala svima Novu godinu.

– Ljudi, srećna 2024. godina, samo da smo živi i zdravi, ostalo će doći – istakla je ona.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence