Pretraži

Top 6 putovanja po preporuci Jane Dačović: Influenserka otkrila koje destinacije bi obavezno trebalo posetiti

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
jana dačović
Foto: Instagram/janadacovic

Influesnerka Jana Dačović na svom Instagram profilu je objavila spisak njenih omiljenih mesta za putovanja i objasnila razloge zašto su je baš ta mesta privukla.

Jana je popularnost na društvenim mrežama stekla svojim videima za devojke koji su uključivali savete za šminkanje i modu, kao i one gde je pokazivala svoju svakodnevnu rutinu.

Tokom vremena sve su postale češće objave sa njenih putovanja, na kojim joj je najčešće društvo pravio njen dečko, influesner Stefan Vukasanović, poznatiji kao Muđa, a sada je Jana podelila spisak svojih omiljenih mesta za putovanja, koja preporučuje svima, uz slike gradova koja su na nju ostavila najveći utisak.

  1. Pariz – prošla godina i prelepi februar tamo.

  2. Los Angeles – meni je fever dream da sam zapravo bila tamo, nema šanse da se to stvarno desilo.

3. Mexico – nikada duži put, prvo sam išla do Istanbula 1h i 45 minuta i onda iz Turske do Meksika vam treba 17 SATI DIREKTNOG LETA. Tamo sam bila 2 puta, tako da sam ovaj put prešla 4 puta.

4. NYC – ovo mi je bio jedan od lepših trenutaka u životu pa sam zabeležila.

5. India – je naverovatno životno iskustvo koje se ne može opisati.

  1. Amsterdam – moj drugi omiljeni grad jedva čekam da odem opet nekada .

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Dačović (@janadacovic)

Ovo su bile samo neka od mnogobrojnih mesta koji je influenserka posetila, a slike nekih gradova, poput Njujorka i Pariza je istakla više puta u ovom kako ona sama kaže  ,,travel dump-u”.

Jana inače nije jedina influesnerka koja često daje preporuke za putovanja. To neretko radi i Lena Stefanović, koja zapravo spada u travel blogere, a ona je nedavno dala preporuku za 6 najromantičnijih gradova u Evropi koja morate da posetite ako ste zaljubljeni ili tražite ljubav.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence