Pretraži

„Izgledala sam starije sa 14“: Anna Lazarević iznenadila fotkom iz tinejdžerskih dana, jedna stvar se značajno promenila (FOTO)

Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Anna Lazarević prisetila se svojih tinejdžerskih godina, pa se i našalila na svoj račun.

Anna se društvenim mrežama bavi punih 7 godina i za to vreme je stekla veliku bazu vernih pratilaca, te je na Instagramu prati nešto više od 780 hiljada ljudi, dok je na Jutjubu, na kom je i počela karijeru, ova brojka dostigla neverovatnih 920 hiljada.

Mlada influenserka gotovo svakodnevno deli detalje iz svog privatnog života na društvenim mrežama, a tako je bilo ovog puta kada je našla jednu fotografiju iz perioda kada je imala 14 godina koju je odlučila da pokaže svojim pratiocima.

S obzirom na to da je Anna imala tek napunjenih 15 godina kada je počela da se bavi Jutjubom, fanovi koji su bili tu od samog početka se influenserke sećaju i iz ovog perioda, a i ona sama se našalila na svoj račun.

„Ja koja sam izgledala starije sa 14 godina nego sad hahahah“, napisala je Anna uz svoj selfi u sportskom izdanju. Iako se nije previše promenila tokom godina, njen stil definitno jeste pa je influenserka danas veliki ljubitelj suknji, haljina i elegantnijih kombinacija.

Na ovoj fotografiji Anna ima i znatno dužu i gušću kosu, a poznato je da je nekoliko godina bila plava, nakon čega je odlučila da se vrati svojoj prirodnoj nijansi kako bi je oporavila.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence