Pretraži

„SNALAZIMO SE“: Helena Topalović pokazala kako Topalko uživa sa unukom, pa objavom nasmejala sve (FOTO)

Influence
0
helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena Topalović Aleksić ne odvaja se od mezimice Dominike!

Mlada influenserka porodila se početkom jula ove godine i od tada često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli trenutke koje prolazi sa ćerkicom, kao i to koliko uživa u majčinstvu.

Da ne voli da se odvaja od ćerkice, kao i da joj ne predstavlja problem da završava sve obaveze sa njom, Helena je sada pokazala najnovijom objavom. Naime, u toku šminkanja ona je nosila mezimicu na grudima u takozvanoj kengur nosiljci. „Kako, ne znam, ali snalazimo se“, napisala je ona uz smeh.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Poznato je da je Helena Topalović ćerka folkera Milana Topalovića Topalka, a ona je više puta isticala da joj roditelji predstavljaju podršku u svemu, dok Topalko nije krio koliko je ponosan na svoju ćerku.

Ona je sada na svom Instagramu okačila kako novopečeni baka i deka provode vreme sa unukom uz igru i smeh. „Igraju se žmurke“, napisala je Helena.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Iako Dominiku rado prikazuje na društvenim mrežama, to sa njenim suprugom nije slučaj, pa i pored toga što je on poznat javnosti, Helena ga ne pokazuje često i u potpunosti.

Ipak, ona je nedavno sa pratiocima podelila novu tetovažu koju je uradila, a koja joj je posebna, zato što je upravo njen suprug bio taj koji ju je istetovirao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence