Pretraži

„GUŠILA SAM SE U SUZAMA“: Ana Rajković uputila suprugu emotivne reči, pa se osvrnula na NAJTEŽI PERIOD njihovog života (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Poznato je da popularna influenserka Ana Rajković i njen suprug, golman Predrag Rajković već dugi niz godina uživaju u ljubavi iz koje su dobili dva sina, Relju i Tadiju.

Oni su pre godinu dana prošli izuzetno težak period. Naime, dok se igralo Svetsko prvenstvo u fudbalu, isplivale su informacije da je Ana navodno prevarila Peđu sa jednim kolegom iz reprezentacije.

Posle izvesnog vremena ovi tračevi su demantovani, a infleunserka je navela da je svesna koje ženske osobe su pokušale da joj podmetnu aferu, kao i da su namerno izabrale taj trenutak jer je Ana baš tada prolazila kroz najgori životni period.

Anin i Peđin mlađi sin je  u tom trenutku bio u bolnici u teško stanju, sa malim šansama da preživi, na šta se Rajkovićeva i osvrnula pre nekoliko nedelje kada su proslavljali Tadijin treći rođendan.

Ipak, Ana je više puta od navodne afere isticala kako je svaki trud da se rasturi njihova ljubav uzaludna, te da su oni jači nego ikada i da između njih postoji veza puna ljubavi, poverenja i poštovanja.

Influenserka je sada to i pokazala čestitkom za rođendan koju je uputila suprugu tačno u ponoć. Ona se osvrnula na njihov odnos, kao i na sve ono što Predrag predstavlja za njihovu porodicu.

„Srećan rođendan živote naš! Hvala ti što si mi pokazao koliko je dovoljno biti voljen i srećan od jedne prave osobe i koliko je svaki trenutak tako poseban, a tako jednostavan kada sebe vidiš u tuđim očima punim iskrene ljubavi! Hvala ti što si pravi stub naše porodice, kakav si muž i otac mogla bih danima pisati… Znaš šta ti želimo… Volimo te najviše“, napisala je Ana na svom Instagram storiju.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ona se potom prisetila prošlogodišnjeg dočeka njegovog rođendana kada su prolazili kroz zdravstvenu krizu njihovog sina odvojeni jedno od drugog.

„Sećam se…. Sat otkucava ponoć , njegov 27. rođendan… Nisam sa njim, ne mogu da ga zagrlim,poljubim, spremim tortu, placem, gusim se u suzama dok sedim na intezivnoj i molim Boga da sve prodje, da ponovo budemo svi zajedno… Skupljam snage zovem ga i tiho pevusim pesmicu i znam pozelili smo istu zelju, i znate sta? Ostvarila se! Zivote moj srecan ti rodjendan! Hvala ti sto si najbolji tata i muz na celom svetu! Znaj Bog nam salje razna iskusenja sa razlogom, hvala ti sto smo svake godine sve jaci, ti znas sta ti ovaj put zelim…I znas ko te voli najvise… Srećan rođendan ćaća.“

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence