Pretraži

„PLAVUŠE NA APARATIMA“: Ana Rajković šokirala promenom, pa otkrila kako su reagovali njeni najbliži (VIDEO)

Influence
0
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Popularna influenserka i supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, poznata je po svom atraktivnom izgledu i često se mogu pročitati komentari da je prava vatrena crnka.

Ipak, ona je odlučila da iznenadi sve i napravi drastičnu promenu svog izgleda. Naime, otišla je u jedan frizerski salon kako bi se ofarbala u plavo, međutim oni to nisu želeli da joj urade, ali su joj stavili plavu periku kako bi isprobala kako joj stoji ova boja.

Ana je zatim krenula da obilazi bliske ljude kako bi se našalila i videla njihovu reakciju. Ona je prvo svoju promenu pokazala svojim sinovima, Relji i Tadiji, a stariji sin je bio oduševljen maminom promenom, te joj je pritrčao i rekao da je lepa. Influenserka je potom pozvala i svog supruga, koji je imao veliki osmeh na licu kada ju je video.

Međutim, onda su usledile negativne reakcije od strane njenog kuma i mame, koji su bili izričiti oko toga da Ana treba da ostane crnka. Mama ju je molila da nikad ne dira svoju boju kosu i da nikako ne treba da ide u plavo.

@ana__rajkovic♬ original sound – Ana Rajković


S obzirom na to da je njena mama plava, Ana je snimila kako baš ona negoduje na ovu boju, a potom se našalila „Plavuše na aparatima. Ali meni se sviđa“, napisala je ona.

Foto0: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence