Pretraži

„Ovo sam ja, prirodna“: Fitnes bliznakinje progovorile o estetskim zahvatima, pa otkrile tajne svog negovanog izgleda

Influence
1
Foto: Instagram printcsreen/fitness.bliznakinje

Influenserke Natalija i Julija, poznate pod zajedničkim imenom „Fitnes bliznakinje“,  jednom objavom na Instagramu pokazale su kakav stav imaju u vezi šminkanja, pa istakle na koji način se one brinu o sebi.

Fitnes bliznakinje Natalija i Julija na svojim društvenim mrežama najčešće promovišu zdrav život, ističući značaj vežbanja, zdrave ishrane i prirodnog načina života. Sada su ove sestre jednom objavom pokazale kakav stav imaju prema devojkama koje se šminkaju, kao i prema onima koji podležu trendovima estetskih zahvata.

One su na svom Instagram profilu postavile Natalijinu sliku koja je pokazala kako izgleda u prirodnom izdanju, pa napisala:

– Ovo sam ja prirodna. Nema šminke, nema botoksa, nema silikona i ostalih dodataka. Prisutni blagi podočnjaci, opuštena frizura i iskren osmeh. Čisto lice, bukvalno nemam nijednu bubuljicu, mitisere i ostale nečistoće, a tako je zbog zdravog načina života. 80% naših videa slika je, upravo,u ovom stanju. Zbog toga smo istinski srećne i samopouzdane – istakla je Natalija, pa nastavila.

– Znate, samopuzdanje je unutrašnja strana koja nema veze sa spoljašnjom. Koliko sam ovakva izašla i provela se sto puta bolje od mnogih utegnutih i sređenih samo zbog te moje jake unutrašnjosti koja se odrazi spolja i tada mi je šminka sopstveni unutrašnji sjaja. Kakva bajka, ali realna! Samo steknite zdrave navike, krenite da uživate u njima i shvatićete šta je bitno u ovom fizičkom svetu! Bitna je naša duhovna strana od koje zavisi kako ćemo živeti u onoj fizičkoj.

Foto: Instagram printscreen/fitness.bliznakinje

Nakon ovoga ona se ogradila ističući da svako ima prava na svoje mišljenje, ali da su ovo prosto njihovi stavovi.

– Sredim se i ja nekada, tj. našminkam, ali šminkom samo istaknem svoje crte lica umesto što se većina bukvalno, time menja i ne liči na sebe. Smatram da sve što radimo sebi može da bude prirodno, nenapadno, a opet ženstveno i lepo – napsiala je, pa dodala:

– P.S. Svako ima svoje pravo da živi i radi šta hoće i ne osuđujemo, samo iznosimo naše stavove i zalažemo se da se za njih čuje jer smatramo da su vredni toga! Kome to pomogne, presrećne smo, a kome ne, samo nas zaobiđite, jer na kraju svako ima pravo na slobodu govora.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence