Pretraži

OVAKO JE SVE POČELO: Dženi Martin se prisetila početka ljubavi sa poznatim glumcem, pa raznežila sve objavom (FOTO)

Influence
0
dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Njihovo poznanstvo, iz koje se izrodila ljubav, počelo je pre 9 godina!

Poznata influenserka, rodom iz Španije, Dženi Martin već godinama uživa u ljubavi sa glumcem Urošem Jovčićem. Ovaj par upoznao se na snimanju drugog dela filma „Montevideo“, koje se snimalo upravo na Tenerifima, odakle i je Dženi rodom.

Uroš je tumačio jednu od glavnih uloga u filmu, dok je Dženi imala manju ulogu. S obzirom na to da je Dženi u tom trenutku imala 15 godina, a Uroš 21, oni su u početku svoj odnos zasnovali na prijateljstvu, da bi tek kasnije uplovili u ljubavnu vezu. Međutim, glumac je jednom prilikom otkrio da je od samog početka znao da je ona „ona prava“. 

Kada su otpočeli svoju ljubavnu romansu, njihova veza je u početku bila na daljinu, a potom se Dženi preselila u Beograd, gde je započela svoju influensersku karijeru.

Oni su od samog početka privlačili pažnju javnosti, te se influenserkina karijera razvijala vrtoglavom brzinom i ona je vrlo brzo postala popularna na društvenim mrežama.

Par se verio krajem 2020. godine, a potom su velikim slavljem obeležili i venčanje 2021. godine. Njihova porodica je ovog leta postala bogatija za još jednog člana, a Uroš i Dženi su postali ponosni roditelji malog Olivera.

Iako je smanjila aktivnost na društvenim mrežama kada se porodila kako bi se u potpunosti posvetila novoj ulozi, Dženi Martin se polako vraća influensingu. Ona je odgovarala na najzanimljivija pitanja svojih pratilaca na Instagramu, pa se prisetila početka ljubavi sa Urošem.

Naime, neko od njenih fanova se osvrnuo na Dženinu ulogu u pomenutom filmu i uporedio je sa likom koji je tumačila, a koja je takođe imala sina.

„Kada se setim da je i Konsuela sina, sada ga ima i naša prava Jenni, kako vreme leti zar ne?“, glasilo je pitanja, što je i sama Dženi potvrdila i podelila jednu od prvih fotografija sa sadašnjim suprugom koja je nastala na snimanju.

dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence