Pretraži

DANAS JE POSEBAN DAN: Dženi Martin objavom raznežila sve, pa pokazala da ne zaboravlja rodnu zemlju (FOTO)

Influence
0
dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Ljubav između glumca Uroša Jovčića i Dženi Martin traje već dugi niz godina, a oni su se upoznali na snimanju filma „Montevideo“, koje se odigravalo na Tenerifima, odakle je i Dženi poreklom.

Dženi se nakon početka njihove ljubavi i doselila u Srbiju kako bi održala vezu sa Urošem, a potom je i započela svoju influensersku karijeru. Njihova ljubav je krunisana veridbom 2021. godina, a potom i svadbom kojoj su prisustvovale brojne Uroševe i Dženine kolege i prijatelji.

Mladi par se ove godine po prvi put ostvario u ulozi roditelja. Influenserka se porodila krajem jula, a Uroš i ona su za sina izabrali specifično ime kako bi se uklopio i za Dženinim i sa glumčevim poreklom, te su sina nazvali Oliver.

S obzirom na to da je Dženi sa Tenerifa, i da njen sin ima prava na dva pasoša, ona je sada ponosna podelila da je Oliver dobio i španski pasoš.

dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Influenserka je potom oduševila sve preslatkom slikom bebe i otkrila da je danas veoma važan dan, pošto Oliver proslavlja tri meseca, što je raznežilo mnoge. Iako je do sada uvek skrivala lice sina, ona je od skoro počela da ga pokazuje, što je izazvalo oduševljenje fanova, te su već počela nagađanja na koga beba liči.

dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence