Pretraži

„OVO JE NAJEMOTIVNIJE VEČE DO SAD“: Edi još jednom pokazao zašto je miljenik publike, coachevi večeras na nikad težem zadatku!

IDJShow
0
edi
Foto: IDJTV

Jedan od takmičara koji je prošao jedinstveni put od samog početka trke talenata je definitivno momak koji je sledeći izašao na veliki stejdž, a to je – Edi Hadžiahmetović!

Finalista posebnog muzičkog izraza i spektakularnog glasa, Edi je u ovonedeljnoj emisiji odlučio da se predstavi baladom Milana Stankovića „Perje“.

edi
Foto: IDJTV

Nakon još jednog u nizu emotivnih nastupa, kojih je čini se ova epizoda puna, Edi je dobio zaslužene ovacije od strane publike, a od coacheva mu se prvi obratio Relja Popović.

„Pa šta pametno da kažem? On svaki put kad izađe na binu razvali, to je uradio i sad. Mislim danas mi je generalni utisak, sad kad smo na poslednjem nastupu, da su skoro svi na svom maksimumu, tako i on. Ja ovu pesmu lično jako volim, bojao sam se da će da stavi neke trilere gde im nije mesto, ali to nije uradio. Meni se jako sviđa tvoja muzikalnost, ti telom i glasom… Ne znam ni kako to da objasnim. Jako mi se sviđa način na koji osećaš muziku i kako to prenosiš do nas. Meni će trebati neko vreme da ovo posložim po glavi, večeras smo imali 7,8 pevački zahtevnih nastupa, gde su svi bili na maksimumu, tako i on“, poručio mu je Relja.

Potom je došao red na Natašu da prokomentariše rad i nastup njenog jedinog muškog takmičara u timu.

„Pa ja Edi ne znam šta da ti kažem večeras. Ja sam baš ponosna, ponosna sam na tebe, ponosna na to što si jako hrabar momak. Slušaš, ali tačno imaš meru do koje osećaš da treba da poslušaš i onda nastupa to tvoje nešto, tvoje osobine, talenat koji ni ne trpi mnogo saveta, zato što je već ustaljen. Vizuelno si me danas jako prijatno iznenadio, to dosta govori o tebi, to govori koliko si otvoren za novo. Interpretacija ti je danas bila božanstvena, jako emotivna, ova pesma od Milana Stankovića je moja omiljena, zato sam i insistirala da je pevaš“, otkrila je ona kroz osmeh.

„Ja, kao i Relja, već ne znam šta da kažem. Kako ide kraj sezone, svi ste dobri. Kada pričamo o tebi, prvi dan kada si došao u studio, malo smo pričali, ja sam u tebi video veliki talenat, ne samo pevački već i autorski. Drago mi je što si stigao ovde i evo danas si opet pogodio pesmu koja ti odgovara. Opet si je doneo na svoj način, što je dobro, imao si meru. Imaš nešto što imaju retki pevači, znaju da izbalansiraju da pop ne zvuči folk i folk da ne zvuči folk, da ima neka mera, nešto između. To te krasi, ta originalnost. Moram sad da kažem, da pohvalim sve, biće jako teško podeliti poene, ovo je možda najbolje veče od svih“, priznao je Darko, sa čim su se složili i Relja i Nataša, dok je ona dodala da je ovo jako emotivno veče.

Kompletnu „My Way“ epizodu vodećeg regionalnog muzičkkog takmičenja, IDJShow-a možete pogledati putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow