Pretraži

Priznala šta je sve promenila na sebi! Đina Džinović otkrila istinu o estetskim korekcijama – o jednoj se spekuliše već neko vreme (FOTO)

Influence
0
Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

Đina Džinović neretko je tema zbog svog izgleda, a sada je otkrila detalje estetskih zahvata kojima se podvrgla, ali i demantovala jedan o kom se spekulisalo.

Iako je pre nekoliko godina počela da privlači pažnju medija jer je dete poznatih roditelja, Harisa i Meline Džinović, Đina je popularnost na društvenim mrežama stekla svojim izgledom i raznim bjuti savetima koje deli sa svojim pratiteljkama.

Posebnu pažnju influenserka na društvenim mrežama privlači svojim provokativnim fotkama, ali i treninzima i zdravoj ishrani kojoj je posvećena. Pored toga nije tajna da je Đina imala i nekoliko estetskih korekcija, o čemu je rado pričala i delila iskustva na svojoj platformi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Ipak, neka o nekim njenim korekcijama se dosta spekulisalo, a mlada influenserka ih nikad nije potvrdila. Ona je sada rešila da otkrije sve prilikom Q&A upitnika na svom profilu.

Jedna od najčešćih korekcija koje deli na svom Instagramu jeste dopunjavanje usana hijalurom, koje je Đina do sada radila nekoliko puta, a sada je otkrila koliko mililitara ima u ustima.

„2ml“, napisala je ona iskreno, a potom se osvrnula na jednu proceduru koja je u vreme kada ju je uradila izazvala podeljena mišljenja. Radi se o dopunjavaju hip dipsa, a sada je Đina otkrila nešto više i o tome: „Neprijatna procedura, vredi.“

Njena druga „ulepšanja“ ostala su samo na nivou trača, a dosta se spekulisalo i o njenom nosu, kao i tome da li ga je operisala, te je Đina sada iskreno odgovorila i na pitanje gde je radila nos: „Kod mame u stomaku“, napisala je ona šaljivo.

Poznato je da influenserka veliku pažnju posvećuje i nezi svoje kose, ali je sada otkrila da ona zapravo ne izgleda onako kako je prikazuje na društvenim mrežama.

„Radim keratin svako malo. Kovrdžava mi je prirodno“, napisala je Đina, priznajući da često ide na tretmane ispravljanja kose.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence